“Λουκέτο” σε γνωστά studios της Bethesda βάζει η Microsoft

Η Microsoft ανακοίνωσε το κλείσιμο αρκετών game studios της Bethesda, μεταξύ των οποίων τα Arkane Austin, Tango Gameworks και Alpha Dog Games. Αυτή η απόφαση πηγάζει από

μια αναδιάταξη των τίτλων και των πόρων, σύμφωνα με email του Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Game Studios. Ορισμένοι εργαζόμενοι θα μετεγκατασταθούν ενώ άλλοι θα απολυθούν. Στην περίπτωση της Arkane, μερικά μέλη θα ενσωματωθούν σε άλλα studios της Bethesda για να συνεχίσουν την εργασία τους σε άλλα projects. Η Microsoft επίσης ανακοίνωσε την λήξη της ανάπτυξης του Redfall. Ο Booty ανέφερε ότι αυτές οι αλλαγές θα είναι ενοχλητικές για την Bethesda.

Όσον αφορά την Tango Gameworks, κλείνει οριστικά και δε φαίνεται κανένα μέλος της να μετακινείται σε άλλο studio της Bethesda. Όπως έγινε γνωστό “το Hi-Fi Rush θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο στις πλατφόρμες που είναι σήμερα”. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο PS5, αφού πρώτα έλαβε πολλές διακρίσεις, υποψηφιότητες σε βραβεία και κριτικούς επαίνους.

Η Alpha Dog Games είναι το τρίτο studio που κλείνει, σκορπίζοντας… αβεβαιότητα στους προγραμματιστές του Mighty Doom για κινητά. “Το Mighty Doom θα λήξει στις 7 Αυγούστου και θα απενεργοποιήσουμε τη δυνατότητα των παικτών να πραγματοποιούν αγορές στο παιχνίδι”, ανακοινώθηκε. Η Microsoft μετακινεί επίσης την ομάδα των Roundhouse Studios στα ZeniMax Online Studios για να συνεργαστεί πιο στενά στο The Elder Scrolls Online. Ο Booty παραδέχεται ότι αυτές οι αλλαγές θα είναι «ενοχλητικές» για την Bethesda στο σύνολό της.

The post “Λουκέτο” σε γνωστά studios της Bethesda βάζει η Microsoft appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα