Το νου σου τι σκέφτεσαι! Νέο podcast από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε. Η ζωή μας μεταμορφώνεται όταν αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης μας. Οι σκέψεις που κάνουμε και οι λέξεις που χρησιμοποιούμε είναι πανίσχυρες. Με τις σκέψεις και τα λόγια πλάθουμε τη ζωή μας.

Οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι της αυτογνωσίας ανά τους αιώνες, συμφωνούν στην ύπαρξη μιας σπουδαίας συμπαντικής νομοτέλειας: οι συνθήκες στις οποίες ζούμε, οι καταστάσεις που βιώνουμε, οι προσωπικές μας επιτυχίες και αποτυχίες, ακόμα και τα πρόσωπα που προσελκύουμε στη ζωή μας, είναι αποτέλεσμα των σκέψεών μας.

Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι, ακούγοντας αυτό το podcast

με τη Βίκυ Χατζηβασιλειου, θα αρχίσουν να σκέφτονται και να το πάνε… αλλιώς!

Η σκέψη είναι αυτή από όπου αρχίζουν τα πάντα. Κρίνουμε αναλύοντας το αποτέλεσμα των ενεργειών μας ή των ενεργειών των άλλων, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη την προέλευση της σκέψης. Οι σκέψεις δημιουργούν την πραγματικότητα! Ως εκ τούτου, ό,τι σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε γίνεται ο τέλειος καθρέφτης αυτού που γινόμαστε τελικά, και φυσικά της εσωτερικής μας δυστυχίας. Αποφασίστε τι είδους ζωή θέλετε, οραματιστείτε την, επιβεβαιώστε την. Σκεφτείτε θετικά, αποφασίστε, επικεντρωθείτε, πιστέψτε και θα βρεθείτε να τη ζείτε πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεστε.

The post Το νου σου τι σκέφτεσαι! Νέο podcast από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Βίκυ Χατζηβασιλείου,neo, viky chatzivasileiou