Αυτές οι κρέμες σώματος μυρίζουν φανταστικά!

Η ώρα που γυρίζουμε στο σπίτι και απολαμβάνουμε ένα χαλαρωτικό μπάνιο είναι η στιγμή της ημέρας που ίσως και να μας κάνουν ανυπομονούμε ήδη από τις πρώτες στιγμές που φεύγουμε κάθε πρωί.

Αυτή η τόσο πολύ ξεχωριστή στιγμή δε γίνεται να μην συνοδευτεί από εξαιρετικές μυρωδιές που ενισχύουν την χαλάρωση αλλά και την ψυχική μας ηρεμία.

Έτσι λοιπόν μετά το μπάνιο δεν γίνεται να παραλείψει ποτέ την εφαρμογή μίας κρέμα σώματος που μυρίζει φανταστικά ενώ παράλληλα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα κάνοντας την να είναι μαλακή και σούπερ γοητευτική.

Οι οι κρέμες σώματος που μυρίζουν φανταστικά:

Η Body 24 Hour της σειράς Energy από τη Valmont είναι μια αντιγηραντική, ενυδατική κρέμα σώματος με πλούσια υφή, για καθημερινή χρήση, που ανακουφίζει ακόμα και τα πιο ξηρά δέρματα. 

Πλούσιο σε βιταμίνη Α, Β και Ε, το αμυδγαλέλαιο είναι ευρέως γνωστό για τα οφέλη του στο δέρμα, στα μαλλιά και στην υγεία. Έχοντας ενυδατικές, καταπραϋντικές, αντιγηραντικές και μαλακτικές ιδιότητες, το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται ευρέως για τη φροντίδα της επιδερμίδας, αφαιρώντας τους μαύρους κύκλους, μειώνοντας τον ερεθισμό του δέρματος, αποτρέποντας την εμφάνιση των ραγάδων και, επίσης, για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και των σημαδιών της γήρανσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βρεφικό λάδι. Μυρίζει υγεία και φρεσκάδα. Από την messinian spa.

To γαλάκτωμα σώματος από Hei Poa είναι εμπλουτισμένο με λάδι monoi Ταϊτής, ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα και την κρατά ενυδατωμένη μέχρι 24 ώρες. Ελαφριά, μη κολλώδης υφή που απορροφάται αμέσως αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, γεμάτη, αναζωογονημένη και ταυτόχρονα αρωματισμένη με το διακριτικό άρωμα από Monoi και άνθος τιαρέ. 

Το Korres Peach Blossom Body Milk Γαλάκτωμα Σώματος Άνθη Ροδακινιάς είναι ένα ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε αμυγδαλέλαιο, ενεργή Αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της. 

To Molton Brown Flora Luminare Body Lotion είναι ένα ανάλαφρο, ενυδατικό γαλάκτωμα που ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς την αρωματισμένη με νότες μανταρινιού, πολυνησιακού frangipani και γιασεμιού. Ένα φωτεινό άρωμα από λευκά λουλούδια.

Βουτήξτε σε μία έκρηξη αναζωογονητικής ενυδάτωσης με την κρέμα σώματος Body Cream Beloved Coconut. Αποτελείται από μια μοναδική σύνθεση με 83% συστατικά φυσικής προέλευσης και ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες. Τα 100% φυσικά έλαια Καρύδας, Buriti και Marula που περιέχονται μαλακώνουν και ενυδατώνουν το δέρμα.

Η σύνθεση των προϊόντων της σειράς Aromatics από την Papoutsanis είναι 100% vegan και δρα πολυεπίπεδα χάρη στην αλόη, τα prebiotics που θρέφουν την επιδερμίδα και τη βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς Love φέρουν την πρωτοποριακή, πατενταρισμένη αρωματική τεχνολογία Vivascentz που αποδεδειγμένα βοηθά στην προαγωγή του ευζήν.

Ρίξε μία ματιά:

Safe in the city: 5 best by test αντηλιακές κρέμες πόλης!

8 πλούσιες ενυδατικές κρέμες σώματος: Θα τις χρειαστείτε τώρα που το κρύο είναι τσουχτερό!

Οι κρέμες ματιών που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα