Αναστασία Παντούση: Η αποστομωτική απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον Ιωάννη Παπαζήση

Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης μπορεί να αποτελούν δύο προβεβλημένα πρόσωπα λόγω της δουλειάς τους, ωστόσο στην προσωπική ζωή τους επιθυμούν να κινούνται αθόρυβα. Οι δυο τους μετρούν δύο χρόνια κοινής πορείας, όμως το τελευταίο διάστημα φήμες ήθελαν να έχουν απομακρυνθεί και να περνούν μια κρίση στη σχέση τους.

Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης ανήκουν στην κατηγορία εκείνων, που αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για τη σχέση τους ή να κάνουν κοινές εμφανίσεις. Έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ και ακολουθούν πιστά αυτή

την απόφαση, χωρίς, ωστόσο να κρύβονται.

«Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά», είχε δηλώσει ο Ιωάννης Παπαζήσης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το ζευγάρι σε παλιότερη κοινή δημόσια εμφάνιση

Μέσα στο Σαββατοκύριακο δημοσίευμα εφημερίδας υποστήριζε πως η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης κρατούν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, ενώ η κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός στο προφίλ του στο Instagram έχει διαγραφεί.

Οι συγκεκριμένες φήμες έφτασαν στα αυτιά του ζευγαριού και η Αναστασία Παντούση αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια, δίνοντας τέλος στα σενάρια περί χωρισμού. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια αποστομωτική απάντηση, δημοσιεύοντας στον προσωπικό λογαριασμό της μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, που ο ένας κοιτάει τον άλλον όλο νόημα. «Καλό απόγευμα και καληνύχτα», έγραψε χαρακτηριστικά η Αναστασία Παντούση.

Διαβάστε ακόμα:

 Φαίη Μαυραγάνη: Μιλά για την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 -«Έτσι γύρισα στο κανάλι»

 Σασμός: Η Βασιλική δίνει στον Μαθιό τη χαριστική βολή

 Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα