Άγγελος Λάτσιος: «Mέσα από αυτή την αλλαγή στη ζωή μου έμαθα πολλά»

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης των social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Το απόγευμα της Τετάρτης (14/6), ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ανέβασε μια νέα φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram,

μέσω της οποίας έδειξε στους followers του πόσο έχει αλλάξει το σώμα από του από τότε που άρχισε να γυμνάζεται πιο εντατικά.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι μετά από αυτή την μεγάλη αλλαγή στη ζωή του έμαθε πολλά.

«Ό,τι θέλουμε μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας. Μέσα από αυτή την αλλαγή στη ζωή μου έμαθα πολλά. Αυτό που θα κρατήσω για πάντα όμως είναι να δουλεύω για μακροπρόθεσμους στόχους τους οποίους η διαφορά δεν φαίνεται σε μία ή δύο ημέρες, αλλά σε ένα ή δύο χρόνια σίγουρα θα είναι μεγάλη». ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Λάτσιος.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Άγγελος Λάτσιος στην επίδειξη των ΜiRo

Το βράδυ της Δευτέρας 29/5, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το «παρών» στην επίδειξη μόδας των MiRo στο πλαίσιο της AXDW στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η παρουσιάστρια δεν ήταν εκεί μόνη της, αφού συνοδευόταν από τον πρωτότοκο γιο της, Άγγελο Λάτσιο. Μαμά και γιος εμφανίστηκαν με total black σύνολα και εντυπωσίασαν τους πάντες με την παρουσία τους.

Η Ελένη Μενεγάκη σε σπάνια εμφάνιση με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Διαβάστε επίσης:

Βρισηίδα Ανδριώτου -Σπύρος Μαρτίκας: Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε βραδινή έξοδό τους -Φωτογραφίες

Survivor All Star: Ξέσπασε on camera η Στέλλα Ανδρεάδου -«Γιατί κότεψες τώρα, κύριε Μπάρτζη;»

MasterChef: Πρώην παίκτης του reality μαγειρικής «δίνει» τον νικητή λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Keywords
Τυχαία Θέματα