Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη φωτογραφία με την Ελένη Βουλγαράκη πριν την έναρξη του «Πρωινού»

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει διακοπές στην Τήνο και όπως μας ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες στο νησί βρίσκονται δύο από τους συνεργάτες του στο «Πρωινό». Ο λόγος για τη Φωτεινή Πετρογιάννη αλλά και τον νέο σεφ που θα αντικαταστήσει την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Αργά

το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram πως υπάρχει μια νέα άφιξη στο κυκλαδίτικο νησί και αυτή δεν είναι άλλη από την Ελένη Βουλγαράκη. Η δημοσιογράφος θα βρίσκεται από την καινούργια σεζόν σε νέα τηλεοπτική στέγη, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της σε πρωινό καθημερινό πρόγραμμα.

Ο παρουσιαστής του ANT1, λοιπόν, δημοσίευσε ένα κοινό στιγμιότυπο με την Ελένη Βουλγαράκη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, ανακοινώνοντας επίσημα ότι πρόκειται για τα δύο νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στην ομάδα του «Πρωινού» από Σεπτέμβρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

«Όπως το πάμε, την πρώτη, την βγάζουμε από την Τήνο», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας στη λεζάντα της δημοσίευσής του, εννοώντας πως όλη η ομάδα της εκπομπής έχει μαζευτεί στο νησί για τις διακοπές της. Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/08/230802091942_liagas.mp4Ο Γιώργος Λιάγκας για τη μεταγραφή της Ελένης Βουλγαράκη

Στις αρχές Ιουλίου, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφερθεί στην απόφαση της νέας συνεργάτιδάς του να φύγει από το MEGA και να πάει στον ANT1, αποκαλύπτοντας την επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Προχθές με πήρε τηλέφωνο η Σίσσυ με την Ελένη και τον Κοκλώνη για να μου κάνουν πλάκα όλοι μαζί και μου έλεγαν “να μας προσέχεις το κορίτσι και όλα αυτά”. Εγώ θεωρώ ότι η Ελένη Βουλγαράκη, που του χρόνου θα είναι στην παρέα μας, έχει κάνει μια σωστή επιλογή.

Η κοπέλα δούλευε εφτά ημέρες την εβδομάδα. Τις καθημερινές είχε ραδιοφώνο και το σαββατοκύριακο την εκπομπή. Ήθελε λοιπόν, να αλλάξει αυτό το πρόγραμμα και έτσι πήρε την απόφαση. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους. Νομίζω έπραξε σωστά, κάθε απόφαση όλων μας κρίνεται στο αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

MEΛΙSSES: Μία μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο για το «Μαζί για το Παιδί»

Ελένη Γερασιμίδου: «Πολύ θα ήθελα να είχαμε χωρίσει κάποια στιγμή με τον σύζυγό μου»

Παγιδευμένοι: Ο νέος ηθοποιός που μπαίνει στον δεύτερο κύκλο της σειράς -Φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα