Η Ιωάννα Τούνη για τα αρνητικά σχόλια: «Υπάρχουν φορές που ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε ξανά πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη, καθώς ο τρόπος που περιέγραψε το γεγονός ότι της ζήτησαν να πληρώσει το υπέρβαρο της αποσκευής της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Λίγες ημέρες μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο MadWalk 2021, όπου παρουσίασε στο catwalk τη νέα

συλλογή ρούχων από την εταιρία της.

Εκεί, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε όλο αυτό το διάστημα, με την ίδια να απαντάει αρχικά πως «υπάρχουν φορές που ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Κάνω το εξής λάθος… Μιλάω στο Instagram μου, όπως μιλούσα όταν είχα 5000 ακολούθους και όπως μιλάω στην παρέα μου».

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη σχολίασε και όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για εκείνη. «Είμαι υπέρ του δέοντος αυθόρμητη και το πληρώνω. Όλα έχουν ένα τίμημα! Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πολύ ορθά και η άποψη της ήταν τοποθετημένη σωστά. Όντως χειρίζομαι λάθος τα social media από την άποψη ότι έχω στο μυαλό μου ότι είμαι η Ιωάννα και είναι όλα κουλ», τόνισε η γνωστή Influencer.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day:

Διαβάστε ακόμα:

Αθηναΐς Νέγκα κατά Σερβετάλη-Λαζόπουλου: «Θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;»

Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφίζει τα δίδυμα και μας δείχνει πόσο μεγάλωσαν

Βίκυ Καγιά: Full time μαμά η παρουσιάστρια! Χέρι – χέρι με την κόρη της στη Γλυφάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα