Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας: Γενέθλια για τη 10χρονη κόρη τους – Οι τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες

Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Λύρα, καθώς είχε γενέθλια η μοναχοκόρη τους! Η Ηλέκτρα συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής και φυσικά δεν γινόταν να μην το γιορτάσουν!

Έτσι, η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας προσκάλεσαν στο σπίτι τα αγαπημένα τους πρόσωπα κι όλοι μαζί ευχήθηκαν στην Ηλέκτρα για τα γενέθλιά της.

Τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και ο σύζυγός της μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram φωτογραφίες με την Ηλέκτρα από το πάρτι γενεθλίων της,

μη κρύβοντας την ευτυχία τους! Οι δυο τους είναι πολύ περήφανοι για την κόρη τους και χαίρονται να τη βλέπουν να μεγαλώνει!

Η Πέγκυ Ζήνα, μάλιστα, συνόδευσε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με ένα συγκινητικό κείμενο για το κοριτσάκι της.

«Ζωή μου…έγινες 10 χρονών! Χρόνια σου πολλά, καλά, όμορφα, δυνατά, μόνο με ανθρώπους που σ’ αγαπάνε αληθινά δίπλα σου! Σ’ ευχαριστώ για όλες τις πολύτιμες στιγμές που μου χαρίζεις 10 χρόνια τώρα που φωτίζεις τη ζωή μου με αγάπη, ευτυχία, πληρότητα… Ώρα με την ώρα, στιγμή τη στιγμή… Σε λατρεύω αγάπη μου, να σε χαιρόμαστε! Σήμερα γιορτάζει όλο το σύμπαν για μένα!», έγραψε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμα:

The Bachelor 2: Αποχώρησε και ξέσπασε σε κλάματα

The Bachelor 2: Ξέσπασε η Έλενα – «Όταν εγώ ήμουν επτά μήνες στο κρεβάτι…»

Κώστας Μπακογιάννης: «Ήμουν βαριά δυσλεκτικός και με την κατάλληλη αντιμετώπιση…»

Keywords
Τυχαία Θέματα