Σήμερα θα αντιγράψετε το lip make up look της Ashley Graham -Το κραγιόν της στοιχίζει λιγότερο από €10!

Η Ashley Graham είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και κυρίως στο Instagram. Αποκαλύπτει στιγμές από την καθημερινότητα της αλλά και όλα τα μυστικά της ομορφιάς της.

Είναι αρκετές οι φορές που ανεβάζει video τη στιγμή που δημιουργεί το make up της δείχνοντας τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Και η Graham τους τελευταίους μήνες μένει στο σπίτι αλλά

αυτό δεν την πτοεί. Συνεχίζει ακόμη και τώρα που δεν κάνει εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και δεν φωτογραφίζεται για κάποιο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού ή διαφημιστική καμπάνια, να φροντίζει την επιδερμίδα της και να χαρίζει σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά τέλεια λάμψη και ένταση.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα αποφάσισε να κάνει ένα tutorial για το γιορτινό make up lοok που μπορούν να αντιγράψουν εύκολα όλες οι θαυμάστριές της.

Η Graham κάτω από το video σχολίασε: Ένα γρήγορο glam how to για εσάς. Δεν χρησιμοποιώ συνήθως έντονα χρώματα στα χείλη. Αλλά με αφορμή τις γιορτές θα το κάνω φορώντας την απόχρωση Hot Chocolate του Revlon Super Lustrous“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Πρόκειται για ένα καφέ κραγιόν που είναι μεγάλη τάση το φετινό χειμώνα και η κατάλληλη για εσάς που θέλετε ένα δυνατό χρώμα στα χείλη σας ξεφεύγοντας από το κλασικό κόκκινο.

Το συγκεκριμένο κραγιόν στοιχίζει λιγότερο από €10 και χαρίζει στα χείλη απαλότητα, λάμψη και πλούσια ενυδάτωση.

Η Ashley ξεκινά το video με ένα tip: Πριν απλώσει οποιοδήποτε έντονο χρώμα στα χείλη φροντίζει να τα ενυδατώσει καλά ενώ απλώνει το κραγιόν κατευθείαν και όχι με πινελάκι όπως κάνουν οι make up artists και επίσης δεν κάνει περίγραμμα με μολύβι.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Snowflakes: Είναι το γλυκό, γιορτινό και χαρούμενο nail look που θα υιοθετήσετε σήμερα!

O make up artist της Beyonce δημιούργησε τα ωραιότερα looks με μοντέλο την Barbie!

Keywords
Τυχαία Θέματα