Σίσσυ Χρηστίδου: Οι νέες φωτογραφίες από το άκρως εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων του γιου της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει επιστρέψει στην Αθήνα μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών της και προετοιμάζεται σιγά – σιγά για την έναρξη της εκπομπής της. Η ψυχαγωγική εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα με ανανεωμένη ομάδα, αφού η Ελένη Βουλγαράκη και – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποτελούν παρελθόν.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις

της, η Σίσσυ Χρηστίδου διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του γιου της. Μερικές ημέρες μετά τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου της, Φίλιππου, ο οποίος έγινε 15 ετών, ήρθαν τα γενέθλια του βενιαμίν της οικογένειας, που συμπλήρωσε την πρώτη δεκαετία της ζωής του.

Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στους γιους της και ο ρόλος της μητέρας αποτελεί τον σημαντικότερο όλων. Ανήμερα, λοιπόν, αυτής της ξεχωριστής ημέρας για την οικογένεια, η Σίσσυ Χρηστίδου ετοίμασε ένα πάρτι γενεθλίων προκειμένου ο Μιχαήλ – Άγγελος να διασκεδάσει με τους φίλους του κι όλοι μαζί να γιορτάσουν αυτό το ξεχωριστό γεγονός.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων του γιου της

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε αρχικά με τους διαδικτυακούς φίλους μερικά stories από το birthday party, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε και τις επίσημες φωτογραφίες. Όπως θα δείτε, ο κήπος του σπιτιού γέμισε με μπαλόνια, ενώ παντού υπήρχαν γλυκά για τους καλεσμένους. Την παράσταση έκλεψε φυσικά η τεράστια τούρτα με τον αριθμό 10.

«Τα δέκατα γενέθλια του Μιχαήλ», σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτησή της και δέχτηκε τις ευχές των followers της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Διαβάστε ακόμα:

 Εβελίνα Νικόλιζα: Το παλιό τζιν που μαρτυρά την τεράστια απώλεια κιλών – Φωτογραφία

 «Παγωμένη» η Τήνος: Πνίγηκε ένα τρίχρονο παιδί από σταφύλι

 «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας τραγουδιστής -Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του

Keywords
Τυχαία Θέματα