Σοφία Μουτίδου: Έχασε 8 κιλά και μας δείχνει τη διαφορά -«Άλλα 20 δεν είναι κάτι»

Η Σοφία Μουτίδου αγαπά πολύ τα social media και μέσα από αυτά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας αποκάλυψε στους ακόλουθούς της ότι έχασε 8 κιλά.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου
για την απώλεια των κιλών

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες, στις όποιες βλέπουμε πώς ήταν το σώμα της πριν την απώλεια των κιλών, αλλά και πώς δείχνει σήμερα.

«Ελπίζω να φαίνεται η διαφορά… άλλα 20 δεν είναι κάτι #ούτεκαν», σχολίασε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Η εξομολόγηση της Σοφίας Μουτίδου για τα κιλά της

«Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου, απλώς το ξεπερνάω. Έχω θέμα με το σώμα μου, το σκέφτομαι συνέχεια, με απασχολεί, νιώθω άσχημα με τα κιλά μου, αλλά ο δικός μου δρόμος είναι να μην το κοινωνικοποιώ, τραβάω μόνη μου το ζόρι μου, δεν το μοιράζομαι. Κυκλοφορώ με κολλητά ρούχα στο καμαρίνι αλλά και στη σκηνή. Την ώρα που είμαι στη σκηνή με τα κολλητά ρούχα, μου είναι «κάπως», δεν μου είναι τόσο άνετο όσο φαίνεται. Πρακτικά, είναι ακομπλεξάριστο αυτό που βλέπεις, αλλά για κάποιον που έχει κιλά… Στο μεταξύ, τραβάω τα δικά μου ζόρια. Δεν είναι «εν λευκώ, γιούρια», έχω θέματα», είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξη της  στο περιοδικό Λοιπόν.

Διαβάστε επίσης:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Στο σχολείο με κορόιδευαν ότι έχω γάμπες ποδοσφαιριστή»

Αθηνά Καμπάκογλου: Η επιστολή διαμαρτυρίας για την εκπομπή της στην ΕΡΤ και η απάντηση της ΕΣΗΕΑ

Φωτιά στον Έβρο: Συγκινεί ο μελισσοκόμος που είδε τα μελίσσια του να καίγονται – «Έχασα σχεδόν 1 εκατ. μέλισσες»

Keywords
Τυχαία Θέματα