Στέλιος Ρόκκος: Η δημόσια συγγνώμη στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Μία μικρή αναστάτωση προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 6/9, όταν η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου και η παράσταση «Αντιγόνη» έλαβαν χώρα ταυτόχρονα σε θέατρα που είχαν απόσταση μεταξύ τους 3 χιλιόμετρα. Η συναυλία του τραγουδιστή ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη ημέρα, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας αναβλήθηκε και έτσι έγινε στις 6/9.

Την ώρα, λοιπόν, που οι ηθοποιοί έπαιζαν το έργο «Αντιγόνη», ακουγόταν στο θέατρο

η φωνή του Στέλιου Ρόκκου, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τους ηθοποιούς, μιας και τους στερούσε τη δυνατότητα να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ήταν εκείνος που ξέσπασε, λέγοντας:

«Όση μικρή δύναμη έχουμε εμείς μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Υπάρχουν και τα social media, δεν ξέρω τι. Γιατί ένας δεν έγραψε μια κουβέντα γι’ αυτό. Εγώ ντρέπομαι. Όταν είμαστε οικοδεσπότες, 2.000 άνθρωποι να πληρώσουν για να ακούσουν αυτό το πράγμα και να μην μπορούμε να παίξουμε…».

Το Πρω1νό επικοινώνησε με τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος ανέφερε ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό και ζήτησε συγγνώμη από τους ηθοποιούς, που άθελά του παρενέβη στο έργο τους.

Η απάντηση του Στέλιου Ρόκκου

«Το έμαθα κι εγώ μετά ότι ακουγόμασταν στο θέατρο. Η συναυλία ήταν κανονισμένη από την αρχή του καλοκαιριού. Αναβλήθηκε για μια μέρα γιατί τη μέρα της καθορισμένης ημερομηνίας έβρεχε και πλημμύρισε η πόλη. Η συναυλία έγινε συνεπώς την επόμενη μέρα. Αυτό που έφταιξε ουσιαστικά ήταν ότι είχε ένα δυτικό αεράκι που βοηθούσε στο να μεταφέρεται ο ήχος τόσο μακριά.

Καταλαβαίνω απόλυτα των εκνευρισμό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Την ώρα που κάνεις μια τέτοια παράσταση και έχει πάει τόσος κόσμος να γίνεται αυτό… Ζητάω χίλια συγγνώμη γι΄αυτό αλλά καταλαβαίνεις πως είναι η συγγνώμη. Δε νιώθω ότι φταίω πουθενά. Στεναχωρήθηκα για τον Ιεροκλή και όλα τα παιδιά που βρισκόντουσαν σε αυτή την παράσταση».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

 Χρήστος Μάστορας: Η αντίδρασή του on camera, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

 Πάνος Ιωαννίδης: Η εξομολόγηση για τον γιο του – «Ο μεγαλύτερος έρωτας είναι το παιδί σου»

Keywords
Τυχαία Θέματα