Στράτος Τζώρτζογλου: Η on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την συνάντηση με τον Πάτερ Αντώνιο

Στα μέσα του Μαϊου, ο Πάτερ Αντώνιος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από παιδιά που ζούσαν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» που φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες στην εκκλησία από το Άγιον Όρος. Εκεί, ο πάτερ Αντώνιος έγινε αντιληπτός από κάποιους πολίτες που περίμεναν στο προαύλιο για να προσκυνήσουν και

συνομίλησε μαζί τους.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, μάλιστα, φάνηκαν να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από εκείνον ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

Λίγες ημέρες μετά, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εντόπισε τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει για το εν λόγω γεγονός, κρύβοντας το πρόσωπό του με ένα βιβλίο.

Η on camera αντίδραση του Στράτου Τζώρτζογλου«Τώρα πρέπει να φύγω και με περιμένουν πάνω, δεν θα μου πάρεις συνέντευξη γιατί βιάζομαι. Δεν τον γνωρίζω τον πατέρα Αντώνιο, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει απλά πρέπει να φύγω», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:

Λευτέρης Ελευθερίου: Η αποκάλυψη για τον γάμο του -«Περάσαμε κρίσεις και υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού του στην Αλόννησο

Γιώργος Καραμίχος: Η εξομολόγηση για τον καρκίνο -«Οι ώρες στην εντατική ήταν πολύ αποκαλυπτική περίοδος»

Keywords
Τυχαία Θέματα