6 casual αλλά chic looks για να δοκιμάσετε την Κυριακή του Πάσχα

13:44 29/4/2024 - Πηγή: InStyle

… και κάτι άνετο που θα σας επιτρέψει να φάτε ότι θέλετε από το πασχαλινό τραπέζι!

Αχ, η Κυριακή του Πάσχα, μια μέρα που αναδεικνύει την επιλογή να φορέσουμε τα καλύτερά μας, σε έναν συνδυασμό casual άνεσης και chic γοητείας! Είναι η στιγμή που η πιο χαλαρή μόδα συναντά την επισημότητα της γιορτής και οι λαμπερές περιστάσεις την απλότητα της επαρχιακής ζωής. Επομένως, τι φοράμε σε αυτήν την τόσο ειδική περίσταση;

6 στιλάτα looks για την Κυριακή του ΠάσχαBohemian TouchΑ
ΓραμμήAnimal VibesΜαλακές ΥφέςBoat LifeΑέρας ΣαφάριBohemian Touch

Μια boho πινελιά είναι πάντα μια καλή ιδέα στο τραπέζι του Πάσχα. Γιλέκα με κεντήματα, φλοράλ μοτίβα πάνω σε γήινο φόντο και ρομαντικά πουκάμισα συνθέτουν μια εικόνα γοητευτική και παράλληλα άνετη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Α Γραμμή

Τα φορέματα είναι τέλεια για τέτοιες περιστάσεις και πόσο μάλλον όταν τα ταιριάζουμε με flat μπαλαρίνες και μαρινιέρες ριγμένες στους ώμους. Τι πιο ιδανικό για μια Κυριακή στο χωριό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELISSA A. R (@mimiarr)

Animal Vibes

Αν δεν θέλετε να προσπαθήσετε πολύ για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό outfit, τότε ποντάρετε στα άγρια μοτίβα που είναι από μόνα τους ξεχωριστά. Οι βερμούδες και τα κάπρι παντελόνια είναι μια ωραία ιδέα για το Πάσχα και πάνε τέλεια με λευκά πουκάμισα και mules.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη carla ginola (@carla_ginola)

Μαλακές Υφές

Στην ίδια λογική, μπορείτε να υιοθετήσετε και τον σκανδιναβικό μινιμαλισμό και να επιλέξετε μια χυτή παντελόνα με ένα τοπ στην ίδια γραμμή. Τα μαλακά, απαλά υφάσματα θα δώσουν ένα cozy αποτέλεσμα, ενώ η άνετη γραμμή των ρούχων θα σας αφήσει να φάτε τα πάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Boat Life

Όχι, δεν χρειάζεται να κάνετε Πάσχα πάνω στο κότερο προκειμένου να φορέσετε τα boat shoes, καθώς μπορείτε να τα φορέσετε και στο χωριό. Με τι ταιριάζουν; Με παντελόνες, μίνι φορέματα, μάξι φούστες, μέχρι και δερμάτινες μίντι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Αέρας Σαφάρι

Τι χωριό, τι ζούγκλα! Πάνω κάτω έχουν το ίδιο κλίμα. Ένα σαφάρι look θα ήταν τέλεια επιλογή για το κυριακάτικο τραπέζι του Πάσχα. Φοράμε cargo παντελόνι, αέρινα πουκάμισα με τσέπες και γήινα χρώματα και δεν ξεχνάμε τα πιο φαντασμαγορικά μας κοσμήματα. Γιορτές έχουμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη carla ginola (@carla_ginola)

Keywords
Τυχαία Θέματα