Adriana Sklenarikova: Η αποκάλυψή της για την απόπειρα βιασμού από γνωστό Γάλλο σκηνοθέτη

14:35 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

Στα 52 της χρόνια η Adriana Sklenarikova έχει ήδη ζήσει χίλιες και μία ζωές. Φοιτήτρια ιατρικής, μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια… Στην προσωπική της ζωή όμως, η Adriana Sklenarikova βίωσε αρκετές δυσκολίες.

Η τρομακτική ιστορία της απόπειρας βιασμού

Προσπάθησε για πολλά χρόνια για να αποκτήσει ένα παιδί.Τελικά, στα 46 της έφερε στον κόσμο τη μικρή Νina, καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύντροφό της, Αram Ohanian. Μια σημαντική φάση στη ζωή της ως γυναίκα, όπως αναφέρει στην αυτοβιογραφία της, με τίτλο “LIBRE”, που κυκλοφόρησε αυτήν την Πέμπτη. Στο έργο της, η Adriana Sklenarikova δεν αποφεύγει κανένα θέμα, ακόμα και τα πιο τραυματικά.

Μιλάει χωρίς φίλτρα για τη βία που υπέστη όταν ήταν παιδί και αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη που προσπάθησε να τη βιάσει.

Τα γεγονότα συνέβησαν το 2010, όταν ήταν περίπου τριάντα χρονών. Η ιστορία της είναι απολύτως τρομακτική: “Ήμουν αρκετά αφελής και δεν είχα άγχος γιατί ήταν απόγευμα. Χτυπάω το κουδούνι του. Ο σκηνοθέτης, που έχει ήδη αρκετές ταινίες στο ενεργητικό του, με υποδέχεται με ένα χαμόγελο, με προσκαλεί να μπω και να κάτσω”, λέει στο βιβλίο της. “Μετά από μια σύντομη συζήτηση για το σενάριο, σηκώνεται και πλησιάζει προς εμένα στον καναπέ. Βάζει το χέρι του στο γόνατό μου, και ξαφνικά ρίχνεται πάνω μου, και με φιλάει βίαια. Νιώθω το σάλιο του στο πρόσωπό μου και στο στήθος μου”, θυμάται.

“Είμαι 35 ετών και βρήκα τη δύναμη που χρειαζόταν για να απωθήσω αυτόν τον περιβόητο κυνηγό και να δραπετεύσω. Αν ήμουν 20 ετών, νομίζω ότι θα είχα πληγωθεί περισσότερο βαθιά” αποκαλύπτει η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα