Bella Hadid: Εμφανίστηκε braless μέσα στο απόλυτο ρούχο των διακοπών

17:41 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Στις φετινές διακοπές μας, μέσα σε ένα τέτοιο look θα θέλαμε να τριγυρνάμε όλη μέρα!

Με το Φεστιβάλ των Καννών σε εξέλιξη και τους λαμπερούς celebrities να καταφθάνουν στην γαλλική ριβιέρα ο ένας μετά τον άλλον, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις δεν έχουν τελειωμό. Με looks σα να είναι βγαλμένα από καλοκαιρινά cart postal και σέξι outfits με έντονο το wet στοιχείο, οι δρόμοι των Καννών μοιάζουν με πασαρέλα. Και βέβαια, αυτό που αγαπάμε περισσότερο σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι η στημένη εμφάνιση

στο κόκκινο χαλί, αλλά ότι συμβαίνει πριν από αυτό!

Η Bella Hadid λοιπόν, έκανε το street style του Γαλλικού Νότου ενδιαφέρον με μία της εμφάνιση την Κυριακή. Με ένα μίνι φόρεμα που τόνιζε τα πόδια της, το supermodel «ξεσήκωσε» τους πιστούς της μόδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bella hadid fan page (@bellahadidteam)

Η Bella με το απόλυτο look των διακοπών

Η Hadid επέλεξε ένα καφέ μίνι φόρεμα με λεπτές τιράντες, επιδεικνύοντας την καλοκαιρινή της διάθεση. Το φόρεμα είχε λεπτομέρειες που δημιουργούσαν την εντύπωση ότι φορούσε εσώρουχα με ψηλό κόψιμο, προσδίδοντας μια αίσθηση σέξι κομψότητας. Η επιλογή της να μην φορέσει σουτιέν τόνιζε τη φυσική της ομορφιά και την τολμηρή της αισθητική που… προτάσσει τα στήθη.

Η Bella συνδύασε το φόρεμά της με ροζ σουέντ γόβες σε στιλ mules του οίκου Prada. Μια tote τσάντα σε μεταλλική απόχρωση και με φλοράλ λεπτομέρειες Prada και αυτή έβαλε μια πινελιά λάμψης στο μίνιμαλ σύνολο. Τα λεπτά χρυσά βραχιόλια στον καρπό της προσέθεσαν μια νότα πολυτέλειας, ενώ τα μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια και τα γυαλιά ηλίου με χρυσό σκελετό ολοκλήρωσαν το αψεγάδιαστο look της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bella hadid fan page (@bellahadidteam)

Με τα καστανά μαλλιά της τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά και σε ύφος wet, το μοντέλο αποκάλυψε τα κοσμήματά της και ανέδειξε το μακιγιάζ της, το οποίο περιλάμβανε ουδέτερο κραγιόν, μπρονζέ δέρμα και απαλό ρουζ.

Η βασίλισσα Bella επιστρέφει στις Κάννες

Αυτή η εμφάνιση σημαίνει την επάνοδο της Hadid στις Κάννες. Το 2023 είχε απουσιάσει από το φεστιβάλ. Το 2022 ωστόσο, είχε καταπλήξει με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του “Broker”, φορώντας ένα λευκό φόρεμα με τολμηρό άνοιγμα. Και ποιος ξέρει, τι μας περιμένει φέτος στο κόκκινο χαλί, αν το street style του μοντέλου ξεκίνησε τόσο δυναμικά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BHARG • FANSITE (@bhadidarg)

Keywords
Τυχαία Θέματα