Boyfriend Blush: Το ρουζ που έχει γίνει viral στο TikTok

09:38 15/5/2024 - Πηγή: InStyle
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το boyfriend blush, μία από τις πιο ωραίες και φρέσκες τάσεις στο μακιγιάζ.

Κάποτε το ρουζ κυκλοφορούσε σε απλή compact μορφή. Πλέον, υπάρχει μια πληθώρα διαφορετικών υφών -κρέμα, πούδρα, στικ, υγρή- και άλλοι τόσοι τρόποι εφαρμογής. (Χρησιμοποιείτε πινέλο; Ή σφουγγάρι; Ή απλά σας αρέσει να το απλώνετε με τα δάχτυλα;)

Για να βρεθεί η ιδανική απόχρωση και εφαρμογή του ρουζ συνήθως χρειάζονται αρκετοί πειραματισμοί, δοκιμές και λάθη, αλλά μπορεί να έχουμε μια λύση που ταιριάζει

σε όλους. Καλώς δεχτήκατε την τάση boyfriend blush.

@malloryosses

Replying to @Thanksbuddy What is Boyfriend Blush? #boyfriendblush #blusher #oblongface @Mallory Osses @Mallory Osses

original sound – Mallory Osses Η τάση Boyfriend Blush

Η TikToker Mallory Osses επανέφερε τον όρο στη μόδα, αλλά δεν είναι καινούριος. “Έμαθα για αυτήν την τάση πριν από χρόνια, μπορεί και μία δεκαετία πριν”, εξηγεί στο βίντεο της. Το “boyfriend blush” προέκυψε τη δεκαετία του ’90, και αφορά ένα φρέσκο, φυσικό look. Όπως το φυσικό κόκκινο χρώμα που παίρνουν τα μάγουλά σας μετά τη γυμναστική ή ύστερα από ένα κοπλιμέντο.

@.misst

#boyfriendblush #trendingmakeup #oblongfaceshape #blushhack

♬ Hell N Back (feat. Summer Walker) – Bakar Πώς να αντιγράψετε το boyfriend blush εφέ

Ξεχάστε τις πολύωρες τεχνικές σμίλευσης των ζυγωματικών κάνοντας contouring. Το boyfriend blush δεν αφορά την ακρίβεια της εφαρμογής, ούτε το τέλειο blending. Αφορά μία φρέσκια, φυσικά δροσερή εμφάνιση, μη επιτηδευμένη. Το ρουζ μπαίνει ακριβώς στο κέντρο των μάγουλων με φορά προς τα κάτω, προς τη γραμμή της γνάθου. Επίσης προσθέτουμε ελαφρώς στους κροτάφους για να πετύχουμε ένα ομοιόμορφο αναψοκοκκίνισμα. Όσον αφορά την απόχρωση, πρέπει να μιμείται τη φυσική σας – ίσως αυτό να είναι ένα baby pink ή ένα ζεστό σκουρόχρωμο κόκκινο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Η τεχνική εφαρμογής

Η τεχνική του ρουζ μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα σχήματα προσώπου, ωστόσο η Osses σημειώνει ότι “είναι ιδανικό για εσάς που έχετε ένα μακρόστενο οβάλ”. Κι αυτό γιατί δίνει την ψευδαίσθηση ενός πιο συμμετρικού προσώπου. Στο βίντεο, η Osses χρησιμοποιεί ρουζ σε compact μορφή, αλλά εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος ρουζ για να πετύχετε το εφέ.

@raiyamarina

Trying out the boyfriend blush placement trend and i loveeeee

Keywords
Τυχαία Θέματα