Brad Pitt: Ρομαντική βόλτα στην παραλία με την Ines de Ramon – Δύσκολες στιγμές για τη σχέση τους

12:40 3/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Brad Pitt και η σύντροφός του Ines de Ramon μας χάρισαν σπάνια τρυφερά στιγμιότυπα, καθώς το ζευγάρι απόλαυσε μία ρομαντική πρωινή βόλτα στην ακρογιαλιά.

Ο 60χρονος σταρ και η 34χρονη διευθύντρια εταιρείας κοσμημάτων απόλαυσαν μια ειδυλλιακή απόδραση, καθώς πέρασαν χρόνο μαζί στη Σάντα Μπάρμπαρα και απόλαυσαν τον πρωινό τους καφέ περπατώντας στην αμμουδιά.

Brad Pitt and Girlfriend

Ines de Ramon Keep Close on Romantic Beach Stroll in Santa Barbara: Photos https://t.co/oS8DPkFXme

People (@people) May 2, 2024

Το ζευγάρι έδειχνε ήρεμο και χαλαρό ανταλλάσοντας τρυφερές αγκαλιές, διαψεύδοντας -κατά έναν τρόπο- τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση τους να περνά κρίση πληρώνοντας το τίμημα της συνεχιζόμενης μάχη του Brad Pitt με την Angelina Jolie. Μάλιστα, η Ines de Ramon εθεάθη με έναν άνδρα φίλο στο Λος Άντζελες, κάτι που προκάλεσε τις φήμες ότι η σχέση τους έχει επιβαρυνθεί από αυτό το ανοικτό μέτωπο με την πρώην σύζυγό του.

Brad Pitt, 60, and girlfriend Ines de Ramon, 34,a jewelry executive pack on the PDA at the beach in rare romantic sighting of the pair – amid actor’s ongoing bitter divorce from Angelina Jolie. @MailOnline#celebrity pic.twitter.com/0Ay1UG8RTR

— Babs (@Ayprogress09) May 3, 2024

Στα στιγμιότυπα που έρχονται στη δημοσιότητα βλέπουμε το ζευγάρι ευδιάθετο, καθώς συνομιλούσε και παρακολουθούσε τα δύο σκυλιά του να τρέχουν στην ακτή δίπλα τους.

Κάποια στιγμή, ο Pitt τύλιξε το χέρι του γύρω από τη σύντροφό του και την τράβηξε στην αγκαλιά του στη διάρκεια της βόλτας τους. Πάντως, κάποιοι χρήστες στο Χ υποστήριξαν ότι τα στιγμιότυπα είναι στημένα από τον ίδιο τον Pitt καθώς προέρχονται από την ιδιωτική έκτασή του στη Σάντα Μπάρμπαρα και ως άνθρωπος που λατρεύει την ιδιωτικότητά του θα έπρεπε να κάνει μήνυση στους παπαράτσι που παραβίασαν την ιδιωτική περιουσία του. Όπως υποστήριξαν, επιπλέον, τις φωτογραφίες τράβηξαν μέλη της οικογένειάς του που τον επισκέπτονται από το Μιζούρι και τις έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα.

Η οκταετής μάχη του Pitt για το διαζύγιο από την εν διαστάσει σύζυγό του λέγεται πως έχει επηρεάσει τη σχέση του, καθώς ο ίδιος και η νυν σύντροφός του του πασχίζουν να “προχωρήσουν” πλήρως, όπως ισχυρίζονται οι γνώστες.

Ο σκληρός χωρισμός των Brangelina φαίνεται ότι θα διαρκέσει σχεδόν όσο και η σχέση που προηγήθηκε- το ζευγάρι έχει εγκλωβιστεί σε μια πικρή δικαστική διαμάχη από τον χωρισμό τους το 2016.

Αν και το ζευγάρι θεωρήθηκε νομικά χωρισμένο το 2019, μια αμφιλεγόμενη διαμάχη -που ονομάστηκε “ο πόλεμος των ροζέ”- για τη γαλλική ιδιοκτησία και το οινοποιείο τους, το Chateau Miraval, έχει επιβραδύνει τις διαδικασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα