Αγωνία για την Britney Spears – Ξυπόλητη έξω από ένα ξενοδοχείο και με μια κουβέρτα γύρω της

12:08 3/5/2024 - Πηγή: InStyle

Έντονη ανησυχία προκλήθηκε για την ψυχική κατάσταση της Britney Spears, όταν η σταρ εθεάθη ξυπόλητη με μια κουβέρτα τυλιγμένη γύρω από το σώμα της ενώ περπατούσε στο πλευρό τραυματιοφορέων.

Οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου προκαλώντας αγωνία για την κατάστασή της, ενώ πυροδοτήθηκαν φήμες ότι η Spears τραυματίστηκε έπειτα από έναν υποτιθέμενο καβγά με τον “πρώην” της, και πρώην κατάδικο, Paul

Richard Soliz στο διάσημο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Mail (@dailymail)

Ωστόσο, η Britney διέψευσε τις φήμες για καβγά, επιμένοντας ότι έπεσε ενώ προσπαθούσε να κάνει “ένα άλμα” στο δωμάτιό της. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι της την “έστησε” η μητέρα της Lynne Spears, καθώς λέει τη δική της αλήθεια για το τι συνέβη όταν οι τραυματιοφορείς τη συνόδευσαν έξω από το ξενοδοχείο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης – προκαλώντας ανησυχία ότι η τραγουδίστρια πάσχει από “κρίση ψυχικής υγείας”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Η σούπερ σταρ, 42 ετών, ακουγόταν δακρυσμένη καθώς σε δύο βίντεο στο Instagram έδειχνε τον “στριμμένο” δεξιό αστράγαλό της, ο οποίος φαινότανπρησμένος.

Στην αρχική της δήλωση σχετικά με το θέμα, ισχυρίστηκε ότι οι τραυματιοφορείς ήρθαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της “παράνομα” και “προκάλεσαν μια τεράστια σκηνή, η οποία ήταν τόσο περιττή και το μόνο που χρειαζόμουν ήταν πάγος [για τον αστράγαλό μου]”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Στη λεζάντα της, η Spears στη συνέχεια επέρριψε την ευθύνη στη μαμά της Lynne, καθώς κατηγόρησε την 68χρονη ότι με κάποιο τρόπο “εμπλέκεται” στο περιστατικό.

“Ξέρω ότι η μαμά μου ήταν μπλεγμένη !!! Δεν της έχω μιλήσει εδώ και 6 μήνες και μου τηλεφώνησε αμέσως μόλις συνέβη πριν κυκλοφορήσει η είδηση !!! Μου την έστησαν όπως εκείνη παλιά !!! Μακάρι να είχα παππούδες !!! Δεν την αντέχω!!! Ειλικρινά δεν με νοιάζει θα το πω!!! Πσσς αυτός ο άνθρωπος είναι υπέροχος !!! Είναι σαν πατέρας για μένα και με βοήθησε χθες το βράδυ !!! Σε λατρεύω και σε θαυμάζω κύριε Mathew!!!” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, την οποία έκλεισε με αναφορά στον επί χρόνια δικηγόρο της, Mathew Rosengart, ο οποίος, όπως είπε, είναι “σαν πατέρας” για εκείνη. Συμπεριέλαβε επίσης μια φωτογραφία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Νωρίτερα την Πέμπτη, η Spears έσπασε τη σιωπή της μετά τον υποτιθέμενο καβγά με τον κακοποιό φίλο της στο Chateau Marmont και δήλωσε ότι μετακομίζει πλέον στη Βοστώνη.

Η σταρ πήγε στο Instagram για να μοιραστεί μια μακροσκελή δήλωση με μερικούς εκρηκτικούς ισχυρισμούς, μεταξύ των οποίων ότι οι νοσοκόμοι έφτασαν στο δωμάτιό της στο θρυλικό ξενοδοχείο Sunset Boulevard “παράνομα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα