Demi Moore: Έκανε έναν απρόσμενο συνδυασμό με μπότες ιππασίας

14:22 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

…και μάλιστα σε βραδινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί!

Αυτό θα πει τόλμη και… γοητεία. Η Demi Moore αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως, αφού είναι μία από εκείνες που «μεγαλώνουν όμορφα». Μάλιστα, παρότι 61 δεν σταματά να πειραματίζεται με το στιλ της, να τολμά και να δοκιμάζει νέους συνδυασμούς, διατηρώντας ωστόσο αυτό το τόσο θηλυκό και πικάντικο στοιχείο στα looks της. Αυτή τη φορά, η διάσημη ηθοποιός

έκλεψε την παράσταση στο σόου του οίκου Gucci, στο Λονδίνο, φορώντας ένα εντυπωσιακό δαντελένιο φόρεμα, το οποίο συνδύασε ναι, με flats!

Iconic Demi

Το φόρεμα της Moore ήταν μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Gucci, κατασκευασμένο από δαντέλα, που αγκάλιαζε το σώμα της με κομψότητα. Οι διαφάνειες προσέφεραν έναν αισθησιακό αέρα, ενώ οι παγιέτες του φορέματος στο ντεκολτέ δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι φωτός και σκιάς. Με λεπτή τιράντα, μίντι μήκος, λάμψεις, διαφάνειες και δαντέλα, αυτό το ρούχο τα είχε κυριολεκτικά όλα. Επομένως, πώς θα μπορούσαμε να το «κατεβάσουμε» έτσι ώστε να μη δείχνει υπερβολικό ή ακόμα και κιτς; Αν πάρουμε παράδειγμα από την Demi Moore, με μαύρες μπότες ιππασίας και μερικά chocker στο λαιμό.

Αντί λοιπόν, να επιλέξει τα συνηθισμένα ψηλοτάκουνα παπούτσια, η ηθοποιός αποφάσισε να προσθέσει μια δόση ανατρεπτικού στοιχείου, επιλέγοντας τις άνετες και στιλάτες μπότες ιππασίας, τις οποίες όχι δεν τις πρότεινε στιλίστας, αφού όπως η ίδια παραδέχτηκε το styling ήταν δική της δημιουργία!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Goreski (@bradgoreski)

Ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και στιλ

Με την επιλογή της να φορέσει δαντελένιο φόρεμα και μπότες ιππασίας, η Demi Moore αποδεικνύει ότι η μόδα δεν γνωρίζει ηλικία. Η εμφάνισή της αποθεώνει τη γυναίκα άνω των 50, δείχνοντας ότι ο πειραματισμός με την εξωτερική μας εικόνα είναι κάτι που αφορά όλες τις ηλικίες, ακόμα κι αν έχουμε κατασταλάξει σε ένα συγκεκριμένο στιλ.

Το μήνυμα της Moore: Διασκεδάστε το!

Keywords
Τυχαία Θέματα