Βασίλισσα Mary-Βασιλιάς Frederik: Γιορτάζουν την 20ή επέτειο γάμου και διαψεύδουν την κρίση στη σχέση τους

13:41 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η βασίλισσα Mary και ο βασιλιάς Frederik της Δανίας γιορτάζουν την 20ή επέτειο του γάμου τους σε μια πολύ… εύθραυστη στιγμή γι’ αυτούς.

Το ζευγάρι πατρεύτηκε στις 14 Μαΐου 2004, αφού γνωρίστηκαν σε μια παμπ στο Σίδνεϊ στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στην πόλη, το 2000.

Ωστόσο, το τελευταίο έτος ήταν γεμάτο προκλήσεις για το βασιλικό ζεύγος, που ανέβηκε στον

θρόνο της Δανίας στις 14 Ιανουαρίου. Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο ο Frederik, πρίγκιπας τότε, εθεάθη σε βραδινή έξοδο στη Μαδρίτη με Μεξικανή σοσιαλιτέ. Το ζευγάρι πήγε σε μια έκθεση Τέχνης στην ισπανική πρωτεύουσα και μετά απόλαυσε το δείπνο του. Οι φήμες για απιστία που στόχευαν τον διάδοχο του θρόνου συγκλόνισαν το βασίλειο της Δανίας και κλόνισαν τον κατά τα φαινόμενα ευτυχισμένο γάμο του πρίγκιπα με την Αυστραλή στην καταγωγή σύζυγό του. Η φερόμενη ερωμένη Genoveva Casanova διέψευσε τις φήμες με μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus)

Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχουμε δει αρκετές φορές το ζευγάρι σε παγωμένα ενσταντανέ, όπου η Mary μοιάζει εντελώς απόμακρη. Επόμενο επεισόδιο προκλήθηκε με το θέμα των πασχαλινών διακοπών τους. Αν και κανένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν υποτίθεται ότι βρισκόταν στο παλάτι Amalienborg, η σημαία κυμάτιζε πράγματι πάνω από την επίσημη κατοικία τους στην καρδιά της Κοπεγχάγης. Σημάδι ότι ο βασιλιάς, η βασίλισσα ή ο διάδοχος διέμεναν ακόμη εκεί. Αρκετά για να πυροδοτήσει κάθε είδους φήμες, ότι ο μονάρχης ή η σύζυγός του απλά δεν ακολούθησαν την οικογένεια στις διακοπές της, όπως είχε συμφωνηθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus)

Φυσικά υπήρξαν και στιγμές που το βασιλικό ζεύγος διέλυσε αυτά τα σύννεφα πάνω από τον γάμο του. Ο Frederik φίλησε με γλυκύτητα τη σύζυγό του στο μπαλκόνι του παλατιού Christiansborg όταν ανέλαβε τον θρόνο. Μια αυθόρμητη εκδήλωση στοργής που ενθουσίασε το πλήθος που ήρθε να επευφημήσει το νέο βασιλικό ζεύγος. Στην ομιλία του, ο Frederik δεν παρέλειψε να στείλει μια τρυφερή δήλωση αγάπης στη γυναίκα του. Την περασμένη εβδομάδα τους είδαμε πάλι σε στιγμές όλο τρυφερότητα φθάνοντας στο λιμάνι της Σουηδίας, με το ζευγάρι να στέλνει μήνυμα ενότητας και κυρίως έρωτα.

Σίγουρα πάντως η Mary και ο Frederik δεν είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν ιδιωτικά την επέτειό τους, αφού την ημέρα αυτή έφθασαν στη Νορβηγία όπου ξεκινά η επίσημη επίσκεψή τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus)

“Σε λίγες ώρες το βασιλικό ζεύγος θα φτάσει στο Όσλο και θα ξεκινήσει κρατική επίσκεψη στη Νορβηγία, αφού οι Μεγαλειότητες τους απέπλευσαν χθες από τη Δανία με το Βασιλικό Πλοίο Dannebrog. Η άφιξη στη νορβηγική πρωτεύουσα συμβαίνει και σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα. Είναι η 20ή επέτειος γάμου του βασιλιά και της βασίλισσας” αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης στη σελίδα του Παλατιού της Δανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα