Hailey Bieber: Αποκαλύπτει τι λιγουρεύεται περισσότερο κατά την εγκυμοσύνη της

20:33 16/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Hailey Bieber αποκάλυψε ποιο φαγητό λαχταράει περισσότερο καθώς περιμένει τη γέννηση του πρώτου παιδιού της και του συζύγου της Justin Bieber.

Το 27χρονο μοντέλο, που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της την περασμένη εβδομάδα, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου αποκαλύπτει τη λιχουδιά που λιγουρευεται περισσότερο κατά την εγκυμοσύνη της, και μάλιστα δεν επιτρέπει σε κανέναν να την κρίνει.

Στη

φωτογραφία βλέπουμε το χέρι της να κρατά την… τροφική της επιθυμία, η οποία είναι “αυγοσαλάτα πάνω σε πίκλα με καυτερή σάλτσα”.  Το μοντέλο περιέγραψε τον ασυνήθιστο συνδυασμό τροφίμων ως “τη μεγαλύτερη λιγούρα μου αυτήν τη στιγμή”.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα η Hailey και ο Justin μοιράστηκαν τις ίδιες αναρτήσεις στις πλατφόρμες τους στο Instagram για να αποκαλύψουν τα νέα της εγκυμοσύνης τους.

Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2018, ανανέωσε τους όρκους του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Χαβάη. Η πολύτιμη στιγμή βιντεοσκοπήθηκε και έγινε ένα γλυκό βίντεο που αναδεικνύει την φουσκωμένη κοιλιά του μοντέλου.

Για την ξεχωριστή περίσταση το μοντέλο φόρεσε ένα custom νυφικό από λευκή δαντέλα Yves Saint Laurent του Anthony Vaccarello.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η Hailey εμφανίστηκε ξανά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να μιλήσει για το γεγονός ότι θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Νωρίτερα την Τετάρτη μοιράστηκε σειρά φωτογραφιών από τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, επιδεικνύοντας το στιλ της εγκυμοσύνης, καθώς σε πολλές εικόνες κρατούσε την κοιλιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα