Αγγελική Ηλιάδη – Καίτη Γκρέυ: Μίλησαν ξανά έπειτα από 15 χρόνια – Τα δάκρυα και η υπόσχεση

17:35 16/5/2024 - Πηγή: InStyle

Έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια, η Καίτη Γκρέυ και η Αγγελική Ηλιάδη μίλησαν ξανά με αφορμή τα γενέθλια της σπουδαίας ερμηνεύτριας, η οποία την Τρίτη 14/5 έγινε 100 ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η θρυλική τραγουδίστρια, προτίμησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της κεκλεισμένων των θυρών, με τους πιο αγαπημένους της φίλους να

είναι κοντά της. Μαζί της ήταν και η πολυαγαπημένη της νύφη Έφη, μητέρα της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία τη φροντίζει.

Κατά την διάρκεια της γιορτής το τηλέφωνο της Έφης Ηλιάδη χτύπησε και στην οθόνη με βιντεοκλήση εμφανίστηκε η Αγγελική Ηλιάδη. «Μαμά, δώσε μου τη γιαγιά να της ευχηθώ», της λέει και όλοι μέσα στο δωμάτιο μένουν άφωνοι.

«Γιαγιά μου, χρόνια πολλά. Θέλω να είσαι πολλά χρόνια ακόμα μαζί μας», της εύχεται και η Αγγελική Ηλιάδη σκουπίζει τα δάκρυά της συγκίνησης που τρέχουν από τα μάτια. Η κορυφαία τραγουδίστρια ψελλίζει «Έλα από δω να σε δω», με την εγγονή της να της απαντά: «Γιαγιά μου, θα έρθω αύριο να σε δω, σ’ το υπόσχομαι». Η Έφη Ηλιάδη, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της πεθεράς της, συγκινημένη παίρνει το τηλέφωνο και λέει στην κόρη της: «Σε περιμένει, θέλει να έρθεις».

Το γυαλί ανάμεσα σε γιαγιά και εγγονή είχε ραγίσει μετά τον θάνατο του Μπάμπη Λαζαρίδη, το 2008, με τις δηλώσεις εκείνης της εποχής να είναι σαν καρφιά στην καρδιά και των δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα