Hot Spring: Τι να φορέσετε όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα

10:37 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Κι από τις αναπάντεχες βροχές, στη σκόνη από τη Σαχάρα. Αν το 2024 ήταν ζώδιο, θα ανήκε σε αυτό των Διδύμων! Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ξανά επικίνδυνα και την αποπνικτική ατμόσφαιρα, η πρόκληση του καθημερινού ντυσίματος δείχνει ακόμα πιο δύσκολη. Παρόλα αυτά η γκαρνταρόμπα και το Instagram μας είναι γεμάτο με επιλογές που θα σώσουν την κατάσταση. Για τις επόμενες μέρες λοιπόν, ποντάρουμε στις αέρινες γραμμές, τα φυσικά υφάσματα που αναπνέουν και τα άνετα κομμάτια που συνδυάζουν την πρακτικότητα με το στιλ.

Τι φοράμε τις καυτές ημέρες;Μάξι ΦορέματαΥφασμάτινα ΣορτςOversized ΓραμμέςΒαμβακερά ΣετΜίνι ΦούστεςΤζιν ΒερμούδεςΜάξι Φορέματα

Ανανεώνουμε τη συλλογή μας με δυο τρία καινούρια σχέδια και ξενοιάζουμε. Τα μάξι φορέματα και πιο συγκεκριμένα αυτά που έχουν αέρινη γραμμή είναι ιδανικά για τέτοιες μέρες. Φυσικά, τα συνοδεύουμε με flats όχι μόνο για δική μας ευκολία, αλλά και γιατί δείχνουν πολύ πιο στιλάτα με ίσια παπούτσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Olivia (@rebeccaferrazwyatt)

Υφασμάτινα Σορτς

Τα σορτς αυτά, συνήθως βαμβακερά, πάνε τέλεια με αμάνικα γιλέκα γιατί δημιουργούν ένα κομψό αποτέλεσμα. Ένα τέτοιο look θα μπορούσαμε να το φορέσουμε μέχρι και στο γραφείο με μερικά statement αξεσουάρ να το κάνουν ενδιαφέρον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violeta Mangriñan (@violeta)

Oversized Γραμμές

Τι θα λέγατε για ένα cool athleisure look με βερμούδα και t-shirt; Εμείς πάντως θα λέγαμε ναι και θα το φορούσαμε στις πρωινές μας δουλειές στην πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Βαμβακερά Σετ

Θέλουμε κάτι που να αναπνέει! Τα σετ είναι μια έτοιμη ιδέα που μας λύνει τα χέρια σε τέτοιες περιστάσεις. Και δεν εννοούμε μόνο τα casual σετάκια με τα μακό σορτς και τα ασορτί κοντομάνικα. Όχι! Τα πιο υπέροχα σύνολα περιλαμβάνουν μέχρι και μάξι φούστες, οι οποίες βολεύουν απίστευτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andi (@andiwashington__)

Μίνι Φούστες

Ευκαιρία να αποκτήσουμε και λίγο χρωματάκι. Τα μίνι είναι μια ωραία πρόταση για τις πιο casual μέρες. Με ένα ζευγάρι χρωματιστά sneakers και 00s ύφος μπορούν να γίνουν εξαιρετικά στιλάτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANNA WINCK (@annawinck)

Τζιν Βερμούδες

Τέλος, αν τα τζιν είναι το αγαπημένο σας και πιο πρακτικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, τότε δεν χρειάζεται να το αποχωριστείτε. Επιλέγουμε απλώς την εκδοχή του σε βερμούδα ή ακόμα και κάπρι και το συνοδεύουμε με ένα πιο καλοκαιρινό τοπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Olivia (@rebeccaferrazwyatt)

Keywords
Τυχαία Θέματα