Η Sarah Jessica Parker δείχνει πώς να κάνουμε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ στα πολύ κοντά νύχια

09:56 13/5/2024 - Πηγή: InStyle
Αν γίνει σωστά, το μανικιούρ στα πολύ κοντά νύχια μπορεί να είναι εξαιρετικά σικ, και φυσικά πολύ εύκολο.

Υπάρχουν τα κοντά νύχια, και μετά υπάρχουν τα πολύ κοντά νύχια. Η Sarah Jessica Parker ανήκει σε εκείνες που προτιμούν τη δεύτερη κατηγορία. Έτσι πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στο Met Gala με το πιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα απλό μανικιούρ -από την Gina Eppolito, τη “διακριτική μανικιουρίστα της ελίτ”, όπως αυτοαποκαλείται.

View
this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Το μανικιούρ της Sarah Jessica Parker

Αν και η Eppolito δεν αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για το συγκεκριμένο μανικιούρ, δεν είναι καθόλου δύσκολο να το κάνετε μόνες σας στο σπίτι. Τα προϊόντα-κλειδιά εδώ είναι ένα ασημί βερνίκι, συν μία βάση και ένα top coat, όπως πάντα. Τα ασημένια νύχια είναι ένα statement μανικιούρ αλλά το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι ότι αναβαθμίζουν κάθε γκαρνταρόμπα, από τα μονόχρωμα σύνολα μέχρι τα boho chic, και από τα σπορ μέχρι τα ρομαντικά. Δείτε τη δεύτερη φωτό.

View this post on Instagram

A post shared by Gina Eppolito (@ginailsinc)

Το υπόλοιπο beauty look της Parker

Το επιτελείο ομορφιάς της ηθοποιού περιλάμβανε επιπλέον τον κομμωτή Serge Normant, ο οποίος δημιούργησε έναν χείμαρρο από πλούσια κυματιστά μαλλιά τα οποία έφταναν κάτω από τη μέση της Parker. Επίσης η makeup artist της, Elaine Offers, χρησιμοποίησε αποκλειστικά προϊόντα της Charlotte Tilbury για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Smokey μάτια σε μεταλλικές αποχρώσεις και nude χείλη. Αυτός ήταν ο τέλειος συνδυασμός για το Richard Quinn φόρεμά της και το εκπληκτικό καπέλο – έργο τέχνης που φορούσε στο κεφάλι.

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Keywords
Τυχαία Θέματα