New Issue Teaser: Όλα όσα θα διαβάσουμε στο νέο τεύχος InStyle

14:55 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Δείχνει αυστηρή κι ατρόμητη. Είναι. Είναι όμως και πολύ ντροπαλή. Ευάλωτη κι ακραία ευγενική. Όταν χρειάζεται να στηρίξει τους άλλους γίνεται γιγάντια. Για τον εαυτό της μικραίνει. Η Έλενα Χριστοπούλου φωτογραφίζεται για το InStyle Greece και μας ανοίγει ένα παράθυρο για να κοιτάξουμε πίσω από την επιβλητική της εικόνα.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, που σπανίως τον απολαμβάνουμε σε συνεντεύξεις, μας δίνει τη χαρά να τον συναντήσουμε και να συνομιλήσουμε μαζί του για τον χρόνο, για τα social media,

για την τέχνη του. Και κάπου εκεί, ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω, συνειδητοποιείς γιατί είναι ένας από τους γοητευτικότερους ηθοποιούς της γενιάς του.

«Αποκάλυψη μεγατόνων» τη χαρακτήρισε ο Μίκης Θεοδωράκης. Η Σοφία Μανουσάκη με την υπέροχη φωνή της, τις σημαντικότατες συνεργασίες της, αλλά και τον Στέφανο Κορκολή, βασικό συνεργάτη της, μας αποδεικνύει πως ήρθε για να μείνει.

Το πρώτο τεύχος του καλοκαιριού κυκλοφορεί γεμάτο μόδα, στιλιστικές προτάσεις που θα ντύσουν τη νέα σεζόν με attitude και θα μακιγιάρουν τις διαθέσεις σας με τα πιο updated χρώματα!

Μη χάσετε το InStyle Greece που κυκλοφορεί την Κυριακή 19 Μαΐου με τη Realnews.Αναλυτικότερα…

Είναι ατρόμητη, δυνατή, ασταμάτητη. Είναι ντροπαλή, ευάλωτη και ακραία ευγενική. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ένα μεθυστικό κοκτέιλ αντιθέσεων που σε κερδίζει ακριβώς εκεί που τέμνεται το έξω με το μέσα της.

«Για τον εαυτό μου γίνομαι λιλιπούτεια. Mεγαλώνω όταν πρέπει να στηρίξω τους άλλους. Όχι μόνο τους ανθρώπους που δουλεύω μαζί. Τους ανθρώπους που αγαπώ, τους ανθρώπους που θαυμάζω. Εκεί γίνομαι μεγάλη, σαν τον βράχο εδώ απέναντι.»

Credit: InStyle Greece / Φωτογραφίες: Νικόλας Μάστορας, Styling: Κατερίνα Κύρκου, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Παναγιώτης Καρακάσης, Βοηθός φωτογράφου: Ελίνα Βήττα

Ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής μιλά παλινδρομώντας ανάμεσα σε κυριολεξία και μεταφορά. Πάντα όμως λέει λόγια αληθινά και σοφά.

«Μόνο ο χρόνος με απασχολεί πια όσο μεγαλώνω. Να ζω και να είμαι παρών. Να μην είμαι αφηρημένος. Να μην είναι το μυαλό μου αλλού. Και να περιεργάζομαι το πώς μπορώ να είμαι παρών».

Credit: InStyle Greece / Φωτογραφίες: Ρούλα Ρέβη, Styling: Κατερίνα Κύρκου, Grooming: Μαριάννα Μούτσου, Βοηθός φωτογράφου: Ολίνα Κατσαρή

Δυναμική και σίγουρη για τον εαυτό της, η Σοφία Μανουσάκη, παρά τη νεαρή ηλικία της, έχει καταφέρει με τη μελωδική φωνή και τις εξαιρετικές συνεργασίες της, να είναι μια από τις σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς της.

«Είμαι πολύ τυχερή που συνεργάζομαι με έναν διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα. Ο Στέφανος (Κορκολής) είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα, έχει πάρα πολλές γνώσεις, πολύ μεγάλη εμπειρία του χώρου και με βοηθάει σε κάθε μου βήμα».

Credit: InStyle Greece / Φωτογραφίες: Νικόλας Μάστορας, Styling: Μάριος Κυπριώτης, Μιχάλης Τσούκας, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Παναγιώτης Καρακάσης, Fashion associate: Στέργιος Σχοιναράκης, Βοηθός φωτογράφου: Ελίνα ΒήτταBeauty & Fashion

Το ζωηρό πορτοκαλί και το κόκκινο δημιουργούν τα πιο ευφάνταστα μονόχρωμα και ταυτόχρονα ευέλικτα looks, που προσαρμόζονται εύκολα στην αισθητική και στο στιλ μας.

Credit: InStyle Greece / Φωτογραφίες: Natália Barkolová, Μοντέλο: Irina Khadyeva (Mix Model Management), Μακιγιάζ-Μαλλιά: Karolína Slávik

Οι διακοπές στο νησί συνήθως περιλαμβάνουν και ατελείωτο clubbing. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε cool σύνολα που μπορούν να μας συντροφεύσουν μέχρι ο ήλιος να ανατείλει.

Credit: InStyle Greece / Φωτογραφίες: Derrick Pierre, Styling: Lizzete Valenzuela, Marc Juan Comunicación: Fashion Agenccy, Μοντέλο: Johanna Chone, Μακιγιάζ: Anastasia Gruzdeva, Retouch: MCM Mgmt

Από την άνοιξη στο καλοκαίρι. Αυτή η μετάβαση πάντα μας δυσκολεύει. Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε τι στ’ αλήθεια φοράμε αυτή την εποχή.

Credit: InStyle Greece / Φωτογραφίες: Emil Sinanagic, Styling: Theresa DeMaria, Μοντέλο: Jayden, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Leanna Ernest

Το φλοράλ δεν είναι το μόνο κατάλληλο μοτίβο για την εποχή. Διπλασιάζουμε τη γοητεία των prints σετάροντας δυναμικά ντεσέν μεταξύ τους.

Credit: InStyle Greece / Φωτογραφίες: Pablo Solano, Creative Director & Styling: Nivia Krutsch, Marc Juan Comunicación: Fashion Agency, Μοντέλα: Agna Suave, Viviane Abelbeck (One Chance Models), Μακιγιάζ: Wendy Garcia, Μαλλιά: Fred Garcia, Παραγωγή: NIK Productions

Ο ήλιος έρχεται πιο κοντά και ζεσταίνει την επιδερμίδα μας και την καρδιά μας, ενώ λειτουργεί θεραπευτικά και για το στιλ μας.

Credit: InStyle Greece / Φωτογραφίες: Adrian Lopez, Styling: Marvin Garcia, Marc Juan Comunicación: Fashion Agency, Μοντέλο: Birdie Lobaugh (Wallflower Management), Μακιγιάζ-Μαλλιά: Sally Alvarez

Keywords
Τυχαία Θέματα