Μια ντίβα με τα όλα της η Naomi Campbell – Έμεινε στο πάρτι της μόνο επτά λεπτά

11:40 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Naomi Campbell είναι γνωστή για τη συμπεριφορά της ντίβας και η χθεσινή βραδιά επιβεβαίωσε τον τίτλο της στο έπακρο, όταν εγκατέλειψε το ίδιο της το πάρτι έπειτα από μόλις επτά λεπτά.

Παρουσιάζοντας τη νέα τους συνεργασία ενώ βρισκόταν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, η BMW διοργάνωσε ένα “αποκλειστικό” πάρτι το βράδυ της Τετάρτης για να γιορτάσει την παρουσίαση του αυτοκινήτου

εμπνευσμένου από τη Naomi, όπου παρουσιάστηκε ένα μοβ αυτοκίνητο με την ονομασία Mystique Allure.

Το πάρτι φιλοξενήθηκε στο BMW World, απέναντι από το διάσημο ξενοδοχείο Carlton στην Croisette των Καννών. Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στον μικρό εξωτερικό χώρο για να δουν τη Naomi να αποκαλύπτει την τελευταία της δημιουργία.

Naomi Campbell, 53, leaves her own exclusive BMW party after just SEVEN MINUTES as she wows in khaki military inspired outfit alongside model Alton Mason at Cannes Film Festival https://t.co/O2uoFha0sU pic.twitter.com/p8ZkAnWGgW

— Josiah Williams (@Josiah_FL) May 16, 2024

Φθάνοντας στις 22:30, μιάμιση ώρα μετά την έναρξη της εκδήλωσης, η Naomi, 53 ετών, εμφανίστηκε σε μια αστραφτερή μοβ πασαρέλα.

Φορώντας ένα χακί στρατιωτικής έμπνευσης σύνολο και άκρως εντυπωσιακό, βγήκε στο πλήθος, έβγαλε έναν μικρό λόγο ευχαριστώντας την BMW, πόζαρε για μερικές φωτογραφίες μπροστά από το αυτοκίνητο και μην την είδατε!

Naomi Campbell at the BMW XM Mystique Allure Launch Party in Cannes wearing Dolce&Gabbana, styled by Law Roach #cannes2024 pic.twitter.com/mSs2jlW8jN

— IMSOVOGUE (@natasha_aleth) May 16, 2024

Εννοείται ότι η Naomi άφησε το δικό της πάρτι για να παρευρεθεί στη συνέχεια στην εκδήλωση του Christian Dior απέναντι, στην πολυτελή ταράτσα του ξενοδοχείου JW Marriott, όπου συνάντησε την Anya Taylor-Joy, 28, και τον Chris Hemsworth, 40, και έμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Aπό τη συνεργασία της Naomi Campbell με την BMW.Credit: BMW

Νωρίτερα περπάτησε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του Mad Max με ένα vintage Chanel φόρεμα, το οποίο είχε φορέσει πρώτη φορά το 1996. Η Naomi υπέγραψε συμφωνία με την BMW τον περασμένο Απρίλιο και τώρα έχει σχεδιάσει το δικό της μοντέλο της σειράς XM. Αν και το ποσό της συμφωνίας της είναι άγνωστο, εννοείται ότι κυμαίνεται σε εξαψήφιο ποσό – όπως και πολλά άλλα συμβόλαιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα