Priyanka Chopra: Μοιράζεται το πιο τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της Nick Jonas

21:22 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως είναι η Priyanka Chopra. Με ποιον; Φυσικά με τον επί πέντε χρόνια σύζυγό της Nick Jonas. Μάλιστα, δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της για εκείνον. Αφορμή στάθηκε το νέο του επαγγελματικό βήμα, το πρόσφατο κωμικό του project.

Η ηθοποιός έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram «Ανάρτηση εκτίμησης συζύγου. Όταν τελειώνω εγώ μια δουλειά, ξεκινά εκείνος άλλη. Το σύμπαν

μας κρατά συγχρονισμένους. Είμαι τόσο χαρούμενη που ξεκινά τα γυρίσματα του Power Ballad. Συγχαρητήρια για την πρώτη σου μέρα, μωρό μου. Δεν υπάρχει κανείς που να εργάζεται σκληρότερα από εσένα. Θα είναι σίγουρα εκπληκτικό».

Στο μουσικό κωμικό project Power Ballad, ο Nick Jonas θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Paul Rudd. Από την πλευρά της, η Priyanka μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας Prime Video.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

Μάλιστα, η νέα δουλειά του Nick Jonas ήταν «οικογενειακή υπόθεση». Στα γυρίσματα βρέθηκε τόσο η Priyanka Chopra όσο και η κόρη τους, η δύο ετών Malti. Η 41χρονη ηθοποιός έχει άλλωστε ανεβάσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα, με τη μικρή τους πριγκίπισσα. «Μια ομάδα που ήταν πάντα τόσο γεμάτη με γέλιο και επαγγελματισμό» είχε σημειώσει στις 8 Μαΐου σε story της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Jonas (@nickjonas)

Πάντως, τόσο η Priyanka Chopra όσο και ο Nick Jonas, 41 και 31 ετών αντίστοιχα, τα πάνε περίφημα στην εξισορρόπηση της καριέρας τους με την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, μέλος των «Jonas Brothers» γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλια της κόρης του εν μέσω περιοδείας τους. Τα άλλα μέλη του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών του Kevin και Joe Jonas, καθώς και ο ντράμερ Jack Lawless, συμμετείχαν στους εορτασμούς της μικρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα