Zayn Malik: Πώς νιώθει για τη σχέση της Gigi Hadid και του Bradley Cooper;

17:36 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

Τι πιστεύει ο Zayn Malik για τη σχέση της πρώην του Gigi Hadid;

«Την υποστηρίζει απόλυτα», αποκαλύπτει αποκλειστικά μια πηγή στο τελευταίο τεύχος του Us Weekly.

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Zayn, η Gigi άρχισε να βγαίνει με τον Bradley Cooper. Η πηγή λέει στο Us Weekly ότι το μοντέλο είναι «ενθουσιασμένη με το πώς πάνε τα πράγματα» με τον ηθοποιό.

«Πέρασαν μια δύσκολη περίοδο. Αλλά και οι δύο έχουν

ωριμάσει και επικεντρώνονται στην 3χρονη κόρη τους Khai», λέει μια άλλη πηγή στο Us. «Είναι σημαντικό για αυτούς να μεγαλώσει σε ένα σταθερό περιβάλλον».

@sussan_mourad @gigihadid & Bradley Cooper spotted kissing at dinner in Nyc #gigihadid #bradleycooper #gigihadidbradleycooper #sussanmourad #entertainmentnews #celebritynews ♬ What You Won’t Do for Love – Bobby Caldwell

Ο Malik φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη όσον αφορά τη νέα σχέση της Hadid με τον Cooper. Ωστόσο τον Φεβρουάριο, μια άλλη πηγή είπε στο Us ότι ο Zayn «δεν ήταν χαρούμενος με τη σχέση τους και δεν θα είναι ποτέ».

H σχέση της Gigi Hadid και του Zayn Malik

H Gigi και ο Zayn γνωρίστηκαν το 2015 και ήταν μαζί για αρκετό καιρό. Χώρισαν οριστικά μετά από έξι χρόνια. Λίγο μετά την είδηση του χωρισμού τους, ο Zayn κατηγορήθηκε για τέσσερα ποινικά αδικήματα παρενόχλησης μετά από φερόμενο καβγά με τη μητέρα της Gigi, Yolanda Hadid. O τραγουδιστής δήλωσε ένοχος και δύο χρόνια μετά το περιστατικό, μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση.

«Ήξερα τι συνέβη. Και οι εμπλεκόμενοι ήξεραν κι αυτοί τι συνέβη», είπε ο τραγουδιστής στο podcast «Call Her Daddy». «Απλά δεν προσπαθούσα να μπλέξω σε μια αρνητική αντιπαράθεση μαζί της. Συνεπώς, δεν ήθελα να κάνω κάποιο είδος διαδικτυακής αφήγησης. Επίσης ήθελα να αποφύγω κάτι που θα έβλεπε ή θα διάβαζε η κόρη μου και θα την ενοχλούσε».

Παρά τη δύσκολη κατάσταση, η Gigi και ο Malik έχουν ως προτεραιότητα την κόρη τους ενώ μοιράζονται την επιμέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα