Είναι glazed και λευκό – H Hailey Bieber καθιερώνει αυτό το μανικιούρ μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το καλοκαίρι

09:45 17/5/2024 - Πηγή: InStyle
H Hailey Bieber δείχνει το λευκό glazed μανικιούρ της που έγινε αμέσως viral.

Είναι επίσημο: Η Hailey Bieber είναι έγκυος! Πριν από λίγες μέρες, το πιο διάσημο it girl ανακοίνωσε ότι το μωρό Bieber είναι… καθοδόν μέσω ενός υπέροχου ποστ στο Instagram.

Το καρουσέλ περιείχε ένα βίντεο με τη Hailey και τον Justin σε τρυφερές στιγμές, και όμορφες φωτογραφίες του μοντέλου που φορά ένα διαφανές δαντελένιο φόρεμα με αντίστοιχο πέπλο, κρατώντας τη φουσκωμένη κοιλιά της. Ένα ζευγάρι σκουρόχρωμα γυαλιά ηλίου και ένα χοντρό ρολόι πρόσθεταν τις χαρακτηριστικές πινελιές στο ρομαντικό look της Hailey.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Το glazed μανικιούρ της Bieber

Πολλά είναι τα απίθανα στοιχεία της εμφάνισής της που θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε. Αλλά τα νύχια της ήταν για άλλη μία φορά στο επίκεντρο. Έτσι λοιπόν για την περίσταση, είναι λογικό να επιλέξει το χαρακτηριστικό μανικιούρ που έκανε μόδα. Το glazed μανικιούρ, αυτή τη φορά σε λευκό χρώμα, ταίριαζε άψογα με το δαντελένιο φόρεμά της.

@haileybieber / Instagram

Αν και η αγαπημένη της εκδοχή στο μανικιούρ είναι η nude βάση, αυτή τη φορά η Bieber (και η αγαπημένη της μανικιουρίστ, Zola Ganzigort, που υποθέτουμε πως δημιούργησε αυτό το αποτέλεσμα) επέλεξε ένα ‘σπασμένο’ λευκό χρώμα. Το περλέ εφέ μοιάζει με το αντίστοιχο του chrome στο οποίο έχει επίσης αδυναμία.

Τι προβλέπουμε @haileybieber / Instagram

Αυτό το μανικιούρ θα γίνει εξαιρετικά δημοφιλές τους επόμενους μήνες, δεδομένου ότι ταιριάζει με οτιδήποτε. Με ένα καλοκαιρινό φόρεμα, με νυφικό, με look γραφείου, με μαγιό κλπ. Η chrome σκόνη που χαρίζει αυτό το αποτέλεσμα της Bieber κυκλοφορεί στα nail salons. Ωστόσο εσείς μπορείτε να πετύχετε ένα παρόμοιο εφέ με το αγαπημένο μας κόλπο: μία ιριδίζουσα λευκή σκιά ματιών ή ένα ιριδίζον top coat.

@haileybieber / Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα