Γενέθλια για τον Pierce Brosnan – Ποια είναι η τυχερή ημέρα της ζωής του

22:49 16/5/2024 - Πηγή: InStyle

Γενέθλια έχει ο Pierce Brosnan σήμερα 16 Μαΐου οπότε συμπληρώνει 71 χρόνια ζωής. Ο σταρ, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιρλανδία, ξεκίνησε την καριέρα του στην οθόνη το 1980 με ρόλους στην τηλεοπτική ταινία Murphy’s Strike και στην ταινία The Long Good Friday, μεταξύ άλλων.

Τα γενέθλια του Brosnan

έρχονται λίγο μετά από ένα μήνα αφότου ο ίδιος και η επί 22 χρόνια σύζυγός του Keely Shaye Brosnan γιόρτασαν την 30ή επέτειο της πρώτης τους συνάντησης στο Cabo San Lucas του Μεξικό.

Πριν γνωρίσει την Keely και στη συνέχεια παίξει τον διάσημο ρόλο του 007 για την ταινία GoldenEye του 1995, ο Brosnan ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο Cassandra Harris, η οποία πέθανε από καρκίνο το 1991 στα 43 της χρόνια. O Brosnan υιοθέτησε τα δύο παιδιά της Harris από τον πρώτο της γάμο, ενώ απέκτησαν κι έναν γιο, τον Sean.

Pierce Brosnan: Ένας James Bond που αγάπησε τις γυναίκες

Όπως δήλωσε ο Brosnan στο PEOPLE το 2001, συνάντησε για πρώτη φορά την Keely σε ένα πάρτι, αφού ήταν προγραμματισμένο να πάρει συνέντευξη από τον Ted Danson και ο ηθοποιός αποχώρησε. Η Keely έγραψε πρόσφατα για τη στιγμή αυτή στο Instagram στις 9 Απριλίου για να σημειώσει την επέτειο της αρχικής γνωριμίας τους.

“4-8-94 ήταν η τυχερή μου μέρα. Πώς θα μπορούσα να ξέρω καθώς περπατούσα στη γωνία και στη ζωή σου ότι το πεπρωμένο μου επρόκειτο να αλλάξει για πάντα; Ευχαριστώ τα τυχερά μου αστέρια που είχα το θάρρος να σας συστηθώ και ευγνώμων για πάντα για τη σύνδεση και την οικογένεια που μοιραζόμαστε 3 δεκαετίες αργότερα. Ευτυχισμένη 30ή επέτειο! Ο χρόνος κυλά σε φτερά αγάπης.” Βέβαια, τύχη δεν ήταν μόνο για την ίδια την Keely αλλά και για τον Pierce που μετά την απώλεια της πρώτης του συζύγου και τον πόνο που βίωσε, βρήκε την αδελφή ψυχή του στο πρόσωπο της δεύτερης συζύγου του, με την οποία απέκτησε άλλους δύο γιους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan)

Keywords
Τυχαία Θέματα