Ελένη Ράντου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια

19:07 1/5/2024 - Πηγή: InStyle

Μία σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της μοιράστηκε η Ελένη Ράντου, μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook.

Η ηθοποιός χαμογελά ενώ έχει ακουμπήσει πάνω στον ώμο της μητέρας της. «Αγκαλίτσα μου. Aυτές τις μέρες μάς έχουν περισσότερη ανάγκη. Και τους έχουμε κι εμείς!», ήταν το μήνυμα που έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Ελένη Ράντου σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μπαμπα-δες», είχε μιλήσει για την μητέρα της λέγοντας ότι πάσχει από άνοια. Μάλιστα

είχε εξομολογηθεί πως η ίδια είχε ζητήσει βοήθεια από ψυχίατρο.

«Αν οφείλεται η “κατάθλιψη” μας σε μια απώλεια, δεν είναι κατάθλιψη. Είναι πόνος. Μην το μπερδεύουμε. Επειδή τώρα χάνω σιγά-σιγά και την μαμά μου, πήγα σε έναν ψυχίατρο για βοήθεια γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι. Ο οποίος ψυχίατρος με λύτρωσε γιατί μου είπε: “Δεν έχετε κατάθλιψη και δεν θέλετε φάρμακα. Πονάτε. Απλώς φοβάστε πόσο πολύ πονάτε. Αφήστε τον εαυτό σας να πονέσει. Θα πονέσετε, ό,τι κι αν κάνετε”. Επειδή είναι με άνοια και δεν μπορεί να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις, αισθανόμουν ότι έχω μια ευθύνη περισσότερη για τις αποφάσεις μου και για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την ασθένεια της. Από ιατρικά μέχρι πρακτικά θέματα. Ένιωσα κάπου ότι θόλωσε η κρίση μου, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και μήπως «την στείλω» μια ώρα αρχύτερα αν δεν πάρω την σωστή απόφαση» είχε αναφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα