Η τέχνη του total black- Πώς θα φορέσουμε τα μαύρα αυτή τη σεζόν

10:20 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Το μαύρο, με την αιώνια εκλεπτυσμένη και διαχρονική του γοητεία, αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα. Αλλά πώς μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο να πέσουμε στην παγίδα της μονοτονίας και της βαρεμάρας; Πώς θα φορέσουμε το total black έτσι ώστε να μαγνητίσουμε πάνω μας όλα τα βλέμματα ακόμα κι αν πρόκειται για ένα βασικό σύνολο;

4 τρόποι που δίνουν ενδιαφέρον στα μαύρα σύνολαΤονίζουμε ένα σημείο του σώματοςΔίνουμε έμφαση στις υφές«Σπάμε» το total black
με χρώμαΠοντάρουμε στα statement αξεσουάρΤονίζουμε ένα σημείο του σώματος

Το μαύρο χρώμα έχει τη μαγική ικανότητα να τονίζει τη σιλουέτα μας. Αν θέλουμε να δώσουμε έμφαση σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος, όπως τα πόδια ή τη μέση, μπορούμε να επιλέξουμε ένα κομμάτι ρούχου με ενδιαφέροντα κοψίματα ή διακοσμητικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, ένα φόρεμα με βαθιά V λαιμόκοψη ή ένα παντελόνι με μια λεπτή γραμμή στο πλάι μπορεί να δημιουργήσει μια ελκυστική ισορροπία με το μαύρο χρώμα. Επίσης, υπάρχει πάντα και η επιλογή της ζώνης!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Δίνουμε έμφαση στις υφές

Ένας από τους πιο έξυπνους τρόπους για να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον όταν φοράμε μαύρα είναι μέσω των υφών. Μία ματ επιφάνεια μπορεί να γίνει αισθητά πιο ενδιαφέρουσα με την προσθήκη δαντέλας, διάφανων υφασμάτων ή ακόμα και μεταλλικών λεπτομερειών. Ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα στο μπούστο ή μια μαύρη μπλούζα με ασημένια κέντημα μπορεί να δημιουργήσει μια άκρως κομψή εμφάνιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Martine Emilie Akersveen (@martineakersveen)

«Σπάμε» το total black με χρώμα

Το μαύρο είναι ένα εξαιρετικό φόντο για να αναδείξουμε έντονα χρώματα. Μπορούμε να προσθέσουμε μια πινελιά χρώματος μέσω ενός ζωηρού κόκκινου κραγιόν, ενός έντονου ζευγαριού παπουτσιών ή ακόμα και χρησιμοποιώντας γήινα αξεσουάρ. Αυτή η αντίθεση μεταξύ του μαύρου και του χρώματος προσδίδει ζωντάνια και δυναμικότητα στην εμφάνισή μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Ποντάρουμε στα statement αξεσουάρ

Όταν επιλέγουμε να φορέσουμε μαύρα, τα αξεσουάρ μπορούν να γίνουν οι σύμμαχοί μας στο να δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ένα μεγάλο και φωτεινό κολιέ, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή ακόμα και ένα σακάκι με έντονους ώμους ή με cut-outs αναβαθμίζουν άμεσα το μονοχρωματικό μαύρο σύνολό μας. Δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Keywords
Τυχαία Θέματα