Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα – Εγώ μέσα μου αισθάνομαι όμορφη»

23:09 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Live News” το απόγευμα της Δευτέρας. Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι και η γνωστή motivational speaker μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της.

«Τα θύματα επιθέσεων με βιτριόλι που είμαστε αρκετά τα τελευταία χρόνια – όσα έχουμε επιζήσει, γιατί είμαι από τα λίγα θύματα που έχει επιζήσει – δεν βγαίνουμε να μιλάμε εύκολα. Υπάρχει φόβος κι ίσως ενοχές δεν ξέρω…

Η Ιωάννα Παλαιοσπύρου είπε αρχικά: «Κάθε χρονιά αυτή η μέρα είναι λίγο διαφορετική, είναι και γλυκιά

και πικρή, περίεργο συναίσθημα. Πικρή είναι γιατί αναλογίζομαι πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου και γλυκιά γιατί βελτιώνεται η ζωή μου μέρα με τη μέρα. Αυτό είναι ένα θετικό σημάδι που μου δίνει κι εμένα κουράγιο για να συνεχίσω».

Και συνέχισε: «Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεση. Και σήμερα, δεν είμαι κάθε μέρα χαρούμενη. Η αναπηρία είναι μια υπόθεση που θέλει διαχείριση και δουλειά διαρκείας. Αλλά αυτό που θέλω να πω δημοσίως είναι: δεν τα παρατάμε ποτέ, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ μέχρι την τελευταία μας αναπνοή. Aυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα. Εγώ όμως μέσα μου αισθάνομαι όμορφη, νιώθω όμορφη. Υπάρχουν ακόμη κάποια λειτουργικά θέματα με τον λαιμό και τα μάτια μου».

Και κατέληξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Τα πράγματα που έχω επιλέξει να κάνω το τελευταίο διάστημα και που θέλω να συνεχίσω έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο και με τις σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους. Προσπαθώ να μην εστιάζω, όχι από φόβο αλλά γιατί νιώθω ότι μου λερώνει την ψυχή. Αυτό αισθάνομαι για αυτόν τον άνθρωπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα