Κλέλια Ανδριολάτου: Το backstage βίντεο από τα γυρίσματα του Maestro – «Πάρτε μια αληθινή γεύση ονείρου»

18:04 14/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο δεύτερος κύκλος του Maestro κάνει πρεμιέρα στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου, αλλά τα γυρίσματα συνεχίζονται. Η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς που θα σας εντυπωσιάσει.

Όπως θα δείτε η πρωταγωνίστρια του Maestro βρίσκεται σε μια βάρκα με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Χριστόφορο Παπακαλιάτη και απολαμβάνει τα μαγευτικά νερά των Παξών και των Αντίπαξων. “Δεν υπάρχει

αυτό που βλέπω, το νερό. Παναγία μου”, ακούγεται να λέει στο βίντεο η Κλέλια Ανδριολάτου και να προσθέτει: “Όνειρο αυτό που ζούμε, είναι ένα όνειρο. Το backstage είναι όλα τα λεφτά παιδιά, να ξέρετε”.

“Όνειρο, αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο”. Από τα μάτια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο νησί μας. Σε λίγες μέρες θα μοιραστούμε επιτέλους την δουλειά μας. Το περιμένουμε και εμείς όσο και εσείς. Πάρτε μια γεύση , μια αληθινή γεύση ονείρου”, έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο αναδημοσίευσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Keywords
Τυχαία Θέματα