Νέος πονοκέφαλος για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle – “Παραβάτης” το Ίδρυμα Archewell

14:36 14/5/2024 - Πηγή: InStyle

Νέα προβλήματα για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle καθώς το φιλανθρωπικό ίδρυμά τους Archwell διατάχθηκε να σταματήσει να συγκεντρώνει ή να ξοδεύει χρήματα, σύμφωνα με το Page Six, αφού θεωρείται “παραβάτης”.

Το ζευγάρι άφησε να λήξουν τα επίσημα τέλη εγγραφής για το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα, Archewell, τουλάχιστον από τις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με επίσημη επιστολή του γενικού εισαγγελέα της Καλιφόρνια, Rob Bonta.

This just in! Archwell, Haznoballs & Mooghan’s “charity” foundation

is DELIQUENT! This is from California Attorney General’s office pic.twitter.com/DbfZVZYMcb

— Marilyn Endoh (@endoh_marilyn) May 13, 2024

Το έγγραφο αναφέρει ότι το Archewell έχει καταχωριστεί ως “παραβάτης” στο μητρώο φιλανθρωπικών οργανώσεων και εράνων επειδή δεν υπέβαλε την ετήσια έκθεσή του και τα τέλη εγγραφής του.

“Ένας οργανισμός που αναφέρεται ως παραβάτης δεν είναι σε καλή κατάσταση και απαγορεύεται να συμμετέχει σε συμπεριφορές για τις οποίες απαιτείται εγγραφή, συμπεριλαμβανομένης της προσέλκυσης ή της εκταμίευσης φιλανθρωπικών κεφαλαίων” αναφέρεται στο έγγραφο.

“Ο οργανισμός μπορεί επίσης να υπόκειται σε κυρώσεις και η εγγραφή του μπορεί να ανασταλεί ή να ανακληθεί από το Μητρώο”.

Η Archewell πρέπει τώρα να υποβάλει αρχεία για να αποδείξει γιατί η πληρωμή της είναι καθυστερημένη και να πληρώσει τέλη καθυστέρησης. Αρχικά πηγές ανέφεραν τη Δευτέρα ότι το ίδρυμα έχει υποβάλει αίτηση παράτασης. Αργότερα έγινε γνωστό ότι μια επιταγή που είχε σταλεί μαζί με την αίτηση στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα φαίνεται ότι δεν είχε παραληφθεί και ότι εκδόθηκε νέα, κάτι που σημαίνει ότι το ίδρυμα θα πρέπει να είναι και πάλι σε καλό δρόμο όταν θα έχει διεκπεραιωθεί.

Το ζευγάρι δημιούργησε το ίδρυμά του μετά τη μετακόμισή του στις ΗΠΑ τον Μάρτιο του 2020, αφού εγκατέλειψε τους ανώτερους πριγκιπικούς ρόλους του. Ο όμιλος περιλαμβάνει το μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα του ζευγαριού, καθώς και κερδοσκοπικά επιχειρηματικά τμήματα που εστιάζουν στην παραγωγή μέσων ενημέρωσης, τα Archewell Audio και Archewell Productions.

Keywords
Τυχαία Θέματα