Κώστας Χατζηχρήστος: Τρυφερός πατέρας ποζάρει αγκαλιά με την κόρη του – Σπάνια φωτογραφία από το 1957

14:09 2/5/2024 - Πηγή: InStyle

O Κώστας Χατζηχρήστος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους κωμικούς του θεάτρου και του κινηματογράφου. Είχε μια πολυτάραχη προσωπική ζωή με πέντε γάμους και αμέτρητες σχέσεις. Όταν του άρεσε μια γυναίκα την προσέγγιζε με έναν ξεχωριστό τρόπο, που δεν μπορούσε να τον απορρίψει.

Ο πρώτος του γάμος έγινε στη Βόρεια Ελλάδα την περίοδο της κατοχής. Η κοπέλα που παντρεύτηκε ήταν η Νίτσα, ένα κορίτσι που καταγόταν από τη Νάουσα. Έμειναν μαζί αρκετά χρόνια ώσπου ήρθαν στην Αθήνα.

Τότε γνώρισε την Κούλα Νικολαϊδου και ερωτεύτηκε την αδερφή της, τη Μαίρη Νικολαϊδου με την οποία παντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη, την Τέτα.

Το 1952 συγκρότησε τον δικό του θίασο και συνεργάστηκε με την ηθοποιό Καίτη Ντιριντάουα, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της επιθεώρησης. Ένα βράδυ που έπαιζαν μαζί της εξομολογήθηκε τον έρωτά του και της ζήτησε να πάνε για φαγητό. Η Ντιριντάουα δέχτηκε και από τότε έκαναν δεσμό. Ο Χατζηχρήστος πήρε το δεύτερο διαζύγιο και το 1959 ο γάμος του με την πληθωρική ηθοποιό, έγινε πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων. Το ζευγάρι έμεινε μαζί δεκαέξι χρόνια και απέκτησαν μια κόρη, τη Μαριαλένα, αλλά η Ντιριντάουα δεν μπορούσε να ανεχτεί τις απιστίες του και το 1975 του ζήτησε διαζύγιο. Ο Χατζηχρήστος παντρεύτηκε για τέταρτη φορά με την Ελένη Πανταζή, η οποία πέθανε ξαφνικά στα 42 της και έκανε και πέμπτο γάμο, με τη Βούλα Χατζηχρήστου, ο οποίος κράτησε έως τον θάνατό του το 2001.

Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν τρυφερός πατέρας. Είχε μεγάλη αδυναμία στις κόρες του, Τέτα και Μαριαλένα και ήταν πάντα δίπλα τους. Από τη σελίδα ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ !!! στο Facebook αλιεύσαμε μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία ο αξέχαστος ηθοποιός ποζάρει αγκαλιά με τη μεγάλη του κόρη, την Τέτα, το 1957.

Keywords
Τυχαία Θέματα