Λινό Παντελόνι: Πώς θα φορέσουμε από τώρα το πιο δροσερό ρούχο της σεζόν

11:50 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε ένα κόσμημα της γκαρνταρόμπας που συνδυάζει την άνεση, την κομψότητα και την πρακτικότητα: τα λινά παντελόνια. Με την αέρινη υφή τους και τον δροσερό χαρακτήρα τους, τα λινά παντελόνια αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε εποχή και κάθε περίσταση. Αναδεικνύουν το στιλ με διακριτική κομψότητα, ενώ παράλληλα προσφέρουν ελευθερία κινήσεων. Είναι η επιλογή που ενώνει την αισθητική με την πρακτικότητα, καθιστώντας τα απαραίτητο κομμάτι στη συλλογή κάθε σύγχρονης γοητευτικής γυναίκας. Και μιας και το καλοκαίρι

φαντάζει πιο κοντά από ποτέ, αποφασίσαμε να αρχίσουμε να το φοράμε από τώρα κιόλας. Πώς;

5 cool τρόποι για να ενσωματώσετε το λινό παντελόνι στην καθημερινότητά σαςΡίγες ΠαντούOversized ΓραμμέςΚλασικό ΚοστούμιΜε ΝτένιμΣαν ΝτένιμΡίγες Παντού

Το ριγέ trend ταιριάζει άψογα με τις λινές υφές, καθώς και τα δύο αποπνέουν έντονα κάτι από καλοκαίρι. Προτιμήστε τις κάθετες ρίγες και μη φοβηθείτε να παίξετε με τα χρώματα και τα στιλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mathilde Augusta (@mathildeaugustadam)

Oversized Γραμμές

Αέρινα, δροσερά κομμάτια σε γήινες ιδανικά αποχρώσεις που πέφτουν απαλά στο σώμα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο κολακευτικό από μια λινή παντελόνα συνδυασμένη με ένα oversized πουκάμισο και flat παπούτσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Millie Holmes | Fashion Outfit Inspo (@immillieholmes)

Κλασικό Κοστούμι

Για να μη δείχνει το look υπερβολικά καλοκαιρινό, μπορείτε απλά να φορέσετε το λινό παντελόνι σας σε συνδυασμό με ένα σακάκι ή με ένα γιλέκο. Με αυτόν τον τρόπο θα το κάνετε πιο «αστικό» και τέλειο για κάθε είδους περίσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pauline__dt (@pauline__dt)

Με Ντένιμ

Ναι, η αλήθεια είναι ότι τα δύο αυτά υλικά ταιριάζουν άψογα. Και όχι μόνο ταιριάζουν, αλλά κάνουν και τα πιο ενδιαφέροντα σύνολα. Και εδώ μπορούμε να προσθέσουμε χρώμα και να κάνουμε mix&match με πιο θηλυκές σιλουέτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baum und Pferdgarten (@baumundpferdgarten)

Σαν Ντένιμ

Τι σημαίνει αυτό; Όχι μόνο ότι μπορείτε να αντικαταστήσετε το κλασικό τζιν παντελόνι σας με το πιο υπέροχο λινό, αλλά κι ότι μπορείτε να βρείτε ένα που να δείχνει σαν ντένιμ. Το χρώμα και μόνο θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Boman (@sofiaboman)

Keywords
Τυχαία Θέματα