Ο Chris Hemsworth έσπασε έναν σημαντικό κανόνα στο Met Gala

19:41 14/5/2024 - Πηγή: InStyle

O Chris Hemsworth αποκάλυψε ότι “έσπασε” έναν σημαντικό κανόνα στο Met Gala, πριν από μία εβδομάδα.

Ο κινηματογραφικός Thor φαίνεται πως επέβαλε τους δικούς του κανόνες στο ντεμπούτο του στη μεγάλη βραδιά της μόδας, όπου ήταν και συμπρόεδρος με την Jennifer Lopez, τη Zendaya και τον Bad Bunny.

Co-chairs Jennifer Lopez,

Bad Bunny, Zendaya and Chris Hemsworth speak onstage during the 2024 #MetGala. pic.twitter.com/LYPdEIqZpp

— Bennifer Updates (@BenniferUpdates) May 7, 2024

Μιλώντας στο E! News, ο 40χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν ακολούθησε το σωστό πρωτόκολλο στο Met Gala, καθώς, όπως είπε στο Μέσο, έβγαλε “ένα σωρό selfies” στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

“Selfies παντού. Πολλές selfies στο τηλέφωνό μου. Όπως, πότε το τράβηξα αυτό; Ας τη διαγράψουμε αυτή”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη Vogue, η ετήσια εκδήλωση, η οποία είναι υπέρ του Ινστιτούτου Κοστουμιών, έχει μια “πολιτική χωρίς τηλέφωνα”. Απαγορεύεται επίσης η ανάρτηση εικόνων στα social media – αν και ο σταρ της Marvel δεν είναι ο πρώτος που παραβιάζει τον κανόνα.

Jennifer Lopez, Chris Hemsworth, Bad Bunny and Anna Wintour at the 2024 Met Gala. pic.twitter.com/GKCzRL1u2V

— Bennifer Updates (@BenniferUpdates) May 8, 2024

Το φετινό θέμα ήταν “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” και ο Hemsworth έκανε το ντεμπούτο του στο Met Gala με τη σύζυγό του, Elsa Pataky. Φορούσε ένα κρεμ κοστούμι Tom Ford, ενώ η ηθοποιός ένα χρυσό φόρεμα επίσης Tom Ford. Παρά το μέγεθος της διασημότητάς του, ο Hemsworth δήλωσε στο E! News ότι αυτός και η Pataky εξακολουθούν να είναι ενθουσιασμένοι για εκδηλώσεις όπως το Met.

Chris Hemsworth says he thinks Chris Pine might be the most fashionable Hollywood Chris while chatting with THR on the #MetGala carpet pic.twitter.com/Fs7RXhlTfu

— The Hollywood Reporter (@THR) May 6, 2024

“Η γυναίκα μου και εγώ, ζούμε στην Αυστραλία”, είπε. “Οπότε κάθε είδους μεγάλη τελετή απονομής βραβείων, δεν έχουμε κουραστεί γιατί είναι ακόμη καινούργιο και συναρπαστικό. Και αυτή συγκεκριμένα, μια ομάδα ανθρώπων διαφορετική από το συνηθισμένο πλήθος, ξέρετε, των κινηματογραφικών βραβείων… Αθλητές, μουσικοί, καλλιτέχνες, οπότε περάσαμε μια πραγματικά διασκεδαστική βραδιά“.

Keywords
Τυχαία Θέματα