Το φλερτ του βασιλιά Κάρολου με παρουσιάστρια – “Δεν θα σας αγγίξω ξανά, Μεγαλειότατε”

13:54 16/5/2024 - Πηγή: InStyle

Μια παιχνιδιάρικη απάντηση έδωσε ο βασιλιάς Κάρολος στη Βρετανίδα παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό Maya Jama, όταν εκείνη υποσχέθηκε να μην τον αγγίξει ξανά, αφού είχε παραβιάσει το βασιλικό προωτόκολλο στο παρελθόν.

Η οικοδέσποινα του Love Island, 29 ετών, χαιρέτησε τον βασιλιά και τη βασίλισσα Camilla, καθώς παρευρέθη στο Garden Party του Sovereign’s Creative

Industries στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την Τετάρτη.

Η Maya είπε: “Χαίρομαι που σας γνωρίζω. Στην πραγματικότητα σας έχω ξανασυναντήσει, πριν από πολύ καιρό. Σχετικά με κάτι με το Princes’ Trust και σας άγγιξα. Δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτήν τη φορά δεν θα το κάνω“.

Maya Jama chats 'Love Island' with King Charles.

The monarch threw a garden party at Buckingham Palace to celebrate the UK's creative industries. https://t.co/ULiRQDaWfJ pic.twitter.com/IGsTBXXlXd

Sky News (@SkyNews) May 15, 2024

Γελώντας, ο βασιλιάς Κάρολος της είπε: “Μην ανησυχείς γι’ αυτό”, και εκείνη απάντησε: “Δεν σας πειράζει, έτσι;“

Δεν υπάρχουν υποχρεωτικοί κώδικες συμπεριφοράς κατά τη συνάντηση με ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να τηρούν τις παραδοσιακές μορφές. Το καλύτερο είναι να μην ξεκινά κάποιος το άγγιγμα, εκτός αν το μέλος της βασιλικής οικογένειας δώσει το χέρι του.

In the real world King Charles hosts & celebrates 4,000 guests from the arts, fashion & media at Buckingham Palace.

Including Kate Moss, Lenny Henry, Maya Jama, Tracey Emin & Ridley Scott

Online Sussex Squad trolls who think Meghan and Harry are this relevant are delusional. pic.twitter.com/ACOJBTA1DF

— The British Prince II (@freedom_007__) May 15, 2024

Ο βασιλιάς τη ρώτησε τότε: “Πώς τα πας;” κι εκείνη απάντησε:“Είμαι οικοδέσποινα του Love Island. Δεν ξέρω όμως αν το παρακολουθείτε. Είναι σαν ραντεβού reality. Αυτό κάνω“. Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος δεν φάνηκε να γνωρίζει την επιτυχημένη εκπομπή γνωριμιών του ITV2.

Η τηλεπαρουσιάστρια ανέβασε αργότερα στο Instagram μια ανταλλαγή μηνυμάτων με τη φίλη της. “Λατρεύω το γεγονός ότι είπες τις λέξεις: Σας άγγιξα αλλά δεν έπρεπε, στον βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου”. Η Maya απάντησε: “Lol. Πώς το ξέρεις αυτό;”.

Και η φίλη της απάντησε: “Φίλε! Είναι στο Sky News”.

Keywords
Τυχαία Θέματα