5 από τα καλύτερα έλαια των μαλλιών που θρέφουν και λειαίνουν τις άκρες (αντίο, ψαλίδα και σπάσιμο!)

09:38 16/5/2024 - Πηγή: InStyle
H λίστα μας με τις 5 συνθέσεις υψηλής ποιότητας που βελτιώνουν θεαματικά την τρίχα.

Αξιολογήσαμε κάθε έλαιο μαλλιών ως προς στην εφαρμογή, την απορρόφηση, την αίσθηση, τη λάμψη και τα συστατικά τους, και μοιραζόμαστε μαζί σας εκείνα που μας εντυπωσίασαν περισσότερο.

Olaplex Bonding Oil

Απλώνεται εύκολα στα μαλλιά και κάνει το ξεμπέρδεμα παιχνιδάκι, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Εκτός από το σύμπλοκο που ενισχύει τους δεσμούς της τρίχας βελτιώνοντας τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, η ανάλαφρη φόρμουλα περιέχει επίσης θρεπτικό λάδι σταφυλιού και πράσινο τσάι που βοηθά στην απορρόφηση της υγρασίας, τη

μείωση του φριζαρίσματος και του σπασίματος. Μετά το ξεμπέρδεμα, τα μαλλιά μας ήταν λαμπερά και απαλά όπως μετά το κομμωτήριο. Εξαιρετική επιλογή για όλους τους τύπους μαλλιών, cruelty free και χωρίς έντονο άρωμα.

L’Oreal Paris Extraordinary Oil για βαμμένα μαλλιά

Ένα από τα καλύτερα value for money έλαια πολλαπλών χρήσεων. Η ειδική σύνθεσή του με εκχυλίσματα πολύτιμων λουλουδιών και φίλτρα UV περιποιείται τα βαμμένα ξηρά μαλλιά, χαρίζοντας θρέψη στις άκρες και όχι μόνο. Το χρησιμοποιήσαμε σαν θεραπεία περιποίησης μετά το λούσιμο, σαν ορό λάμψης μετά το χτένισμα, αλλά και καθημερινά, σε στεγνά μαλλιά, για έξτρα απαλότητα και λείανση.

Έξτρα πλεονέκτημα: Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του που δε χρειάζεται να βάλετε πολλή για να έχετε αποτέλεσμα.

TRESemmé Keratin Shine Οil

Η κερατίνη και το έλαιο marula είναι δύο από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά για τα μαλλιά, τα οποία συναντάμε και τα δυο εδώ. Με αυτό το έλαιο θα καταπολεμήσετε αποτελεσματικά το φριζάρισμα και τους κόμπους. Το χρησιμοποιήσαμε μετά το στέγνωμα με πιστολάκι και διαπιστώσαμε ότι τα μαλλιά έγιναν πολύ πιο απαλά, χωρίς να ‘βαραίνουν’. Έξτρα πλεονέκτημα: Η ισχυρή δράση του που διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Moroccanoil Treatment

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικό argan, είναι το πιο δημοφιλές έλαιο περιποίησης στα μαλλιά στην Αμερική και όχι τυχαία. Μειώνει το φριζάρισμα, ακόμα και το πιο έντονο, ενώ χαρίζει απαλό φινίρισμα ακόμα και στα πιο ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά. Βάλτε το σαν leave-in conditioner μετά το λούσιμο, ως θερμοπροστατευτικό πριν από το θερμό styling αλλά και καθημερινά όχι μόνο στις άκρες αλλά σε όλο το μήκος της τρίχας για έξτρα απαλότητα. Μας άρεσε το γλυκό χαρακτηριστικό άρωμά του – αλλά αναγνωρίζουμε ότι δεν είναι για όλα τα γούστα.

Wella Professiοnals Oil Reflections

Αυτό τo πολυτελές έλαιο χαρίζει απίστευτη αντανάκλαση στο χρώμα των μαλλιών. Παράλληλα χάρη στο έλαιο macademia, το έλαιο αβοκάντο και τη βιταμίνη Ε, καλύπτει άμεσα τις φθορές της τρίχας λειαίνοντάς την. Το εξαιρετικό της υπόθεσης είναι ότι αν και περιλαμβάνει ιδιαίτερα θρεπτικές ουσίες αφήνει τα μαλλιά απίστευτα ανάλαφρα και ελαστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα