Σταυρούλα Τομπάζη: Η μητέρα της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή ακόμα αναζητά τη Γαλήνη της

Υπάρχουν κάποιες μαμάδες που έχουν βιώσει τον πιο μεγάλο πόνο, τον πιο αφύσικο. Οι μαμάδες που έχουν χάσει τα παιδιά τους, δεν παύουν να είναι μητέρες, είτε έχουν κι άλλα παιδιά είτε όχι. Μητέρες, που τις έχουμε δει κατά καιρούς να παίρνουν τον ρόλο της μαμάς για όλα τα κορίτσια κι όλα τα αγόρια, που μεγαλώνουν σε έναν κόσμο που τους δείχνει πολλές φορές το άδικο και σκληρό πρόσωπό του. Μαμάδες που αναζητούν δικαιοσύνη και δικαίωση των ψυχών των παιδιών τους. Μητέρες που βρίσκουν το κουράγιο να αγωνίζονται. Που δεν σταματούν να αγωνίζονται ακόμα και τη στιγμή που για τη δικαιοσύνη τα πράγματα

δείχνουν να έχουν τελειώσει. Μία τέτοια μαμά – αγωνίστρια, είναι η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρής φοιτήτριας, Λίνας Κοεμτζή, Σταυρούλα Τομπάζη. Και σήμερα θέλω να τιμήσω αυτή τη μητέρα.

Ο θάνατος της Λίνας ήρθε ως το τραγικό αποτέλεσμα του πρώτου καταγεγραμμένου περιστατικού εκδικητικής πορνογραφίας στην Ελλάδα. Η οικογένειά της επιμένει να μην αναγνωρίζει αυτό τον όρο, γιατί πληγώνεται βαθιά για λόγους που η μητέρα της εξηγεί παρακάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα