Χαλκίδα: Άγρια δολοφονία 62χρονης γυναίκας με 5 μαχαιριές στον αυχένα

Φωτογραφία αρχείου

Ο θάνατος μιας 62χρονης γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της  στην  Χαλκίδα, την Παρασκευή 10 Μαΐου, αποδείχθηκε τελικά οτι πρόκειται για στυγερό έγκλημα.

Η άτυχη γυναίκα, σύζυγος γνωστού Χαλκιδέου που έχει φύγει από την ζωή, αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Την βρήκε νεκρή μία 36χρονη γυναίκα, η οποία την φρόντιζε, όταν πήγε στο σπίτι της.

Από την αρχή υπήρχαν ενδείξεις ότι ενδεχομένως ο θάνατός της οφείλεται

σε εγκληματική ενέργεια. Η 62χρονη έφερε τραύματα στον αυχένα, τα οποία όπως αποκαλύφθηκε από την  ιατροδικαστική έκθεση οφείλονται σε χτυπήματα από μαχαίρι.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας, που ασχολείται με την υπόθεση, εξετάζει το σενάριο της ληστείας πίσω από το έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι της 62χρονης λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ. Όπως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες.

Σύμφωνα με ιατροδικαστή που μετέβη στο σημείο, αρχικά δεν προέκυψαν εμφανή χτυπήματα μακροσκοπικά, ωστόσο κατά την νεκροψία-νεκροτομή που ακολούθησε χθες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε στο σώμα του θύματος, πως υπήρχαν πέντε τραύματα από μαχαίρι στον αυχένα της.

Με την σειρά του ο ιατροδικαστής ενημέρωσε για τα ευρήματά του τις τοπικές Αρχές που διενεργούν την έρευνα. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πλέον πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια σε βάρος της άτυχης γυναίκας με πιθανό κίνητρο την ληστεία και ίσως στην προσπάθειά της η γυναίκα να αναζητήσει βοήθεια, ήδη αιμορραγώντας, να έχασε τις αισθήσεις της και να έπεσε στην σκάλα χτυπώντας και το κεφάλι της.

Πηγή: egnomi.gr

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΒραυρώνα: Το βρέφος είχε κακώσεις εν ζωή - Τι αποκαλύπτει η καμαριέρα που βρήκε τη μητέρα να αιμορραγείΔρακόντεια μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ για τον τελικό του Conference League - Τι εξετάζεται για τη μετακίνηση οπαδώνΑγριος εκφοβισμός μαθητή στην Πάτρα: Τον κρέμασαν ανάποδα διακινητές ναρκωτικών
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλκίδα, Άγρια, 62χρονης,chalkida, agria, 62chronis