Βραυρώνα: Το βρέφος είχε κακώσεις εν ζωή - Τι αποκαλύπτει η καμαριέρα που βρήκε τη μητέρα να αιμορραγεί

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο “φως” της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει με τον θάνατο βρέφους στη Βραυρώνα.

Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα αναφέρουν ότι το μωρό γεννήθηκε ζωντανό ενώ κάνουν λόγο για τελειόμηνη κύηση κι όχι για πρόωρη γέννηση.

Φως στην περίεργη υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα τελικά αποτελέσματα από τη νεκροψία – νεκροτομή που ανάλογα με το τι θα δείξει, δύναται να αλλάξει και το κατηγορητήριο. Υπενθυμίζεται ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού και στους δύο γονείς.

“Ήταν στο μπάνιο 3 ώρες
και δεν άνοιγε – Αιμορραγούσε”

Μια γυναίκα που εργάζεται ως καμαριέρα μαζί με τη μητέρα του βρέφους στο ίδιο ξενοδοχείο αναφέρθηκε για τις ώρες που εικάζεται ότι η γυναίκα γέννησε μόνη της, μιλώντας στο STAR.

«Εργάζεται του τελευταίους δύο μήνες στο ξενοδοχείο. Πριν από περίπου έναν μήνα ήρθε για δουλειά μία κοπέλα που είναι και αυτή από το Νεπάλ. Έμεναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο, μαζί και με ακόμα δύο κοπέλες από το Νεπάλ. Η κατηγορούμενη δεν ένιωθε καλά, έτσι την αναπλήρωσε εκείνη κατά το ωράριο 08:00 – 16:00. Το ίδιο ωράριο δούλευαν και οι άλλες κοπέλες του δωματίου. Η κατηγορούμενη δε βγήκε καθόλου από το δωμάτιο, ούτε για φαγητό.

Γύρω στις 17:00 που επέστρεψαν στο δωμάτιο, η κατηγορούμενη ήταν ακόμη κλεισμένη στο μπάνιο. Τους είπε πως θα αργήσει πολύ, καθώς είχε διάρροια και να χρησιμοποιήσουν άλλη τουαλέτα αν θέλουν. Όση ώρα ήταν μέσα στο μπάνιο μουρμούριζε, σαν να τραγουδάει κάτι, ενώ ακουγόταν συνεχώς νερά από τη ντουζιέρα και το καζανάκι να δουλεύει. Έμεινε εκεί μέσα περίπου τρεις ώρες και συνεχώς ακούγονταν αυτοί οι θόρυβοι. Κάποια στιγμή ανησύχησαν πολύ με τις κοπέλες ότι δεν είναι καλά, καθώς δεν τους άνοιγε.

Τότε πήρε η ίδια μαχαίρι και άνοιξε την πόρτα του μπάνιου. Είδε την κατηγορούμενη όρθια, φορώντας μόνο το εσώρουχο κι ένα σορτσάκι. Υπήρχε αίμα στο πάτωμα, το οποίο είχε σκουπίσει με τη σφουγγαρίστρα. Την βγάλανε έξω, έκατσε στο κρεβάτι αλλά συνέχισε και είχε αρκετή αιμορραγία, οπότε ανησύχησαν. Εκείνη είπε πως είχε περίοδο, και γι’ αυτό τόσο αίμα», ανέφερε η καμαριέρα.

“Ο σύντροφός της έφυγε και καλέσαμε ασθενοφόρο”

Στη συνέχεια, η καμαριέρα αναφέρθηκε στο τι συνέβη όταν έφτασε στο σημείο ο σύζυγος της γυναίκας από το Νεπάλ. «Εκείνοι φώναξαν τον σύντροφό της να έρθει από το δωμάτιο. Εκείνος ήρθε μετά από λίγο και τους είπαν να βγουν έξω από το δωμάτιο για να μιλήσουν. Έμειναν μόνοι τους για περίπου 10 λεπτά. Έπειτα μπήκαν κι εκείνες στο δωμάτιο. Ο σύντροφος έφυγε, αλλά η κατηγορούμενη δεν ήταν καθόλου καλά. Έχανε τις αισθήσεις της οπότε κάλεσαν τη ρεσεψιόν για βοήθεια και εκείνοι κάλεσαν ταξί που ήρθε και τους πήρε για το νοσοκομείο».

Θάνατος βρέφους στη Βραυρώνα: “Είχε κακώσεις εν ζωή”

Μιλώντας επίσης στο STAR, ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου σχολίασε τα στοιχεία που υπάρχουν αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το νεογνό. «Οι πληροφορίες είναι – αναφορικά με το ποινικό κομμάτι – ότι το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή γενόμενες και η παραμόρφωση στην κεφαλή όπως επίσης και οι κακώσεις στην κοιλιά είχανε γίνει προφανώς από το απορριματοφόρο», λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: dikastiko

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑΘεσσαλονίκη: Στη φυλακή μεθυσμένη μητέρα που ήταν στο σπίτι με την 7χρονη κόρη τηςΕνδοοικογενειακή βία: 305 συλλήψεις μέσα σε επτά ημέρεςΕπίθεση στη Ρένα Κουβελιώτη εν ώρα ρεπορτάζ - Σοβαρά τραυματίας η δημοσιογράφος του Alpha
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραυρώνα,vravrona