Η σωτήρια κίνηση του 5χρονου που το ξέχασαν 6 ώρες στο σχολικό λεωφορείο - Δικογραφία για οδηγό, συνοδό

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σχηματίστηκε από το Α.Τ. Κηφισιάς, σε βάρος του οδηγού και της 70χρονης συνοδού του σχολικού λεωφορείου που ξέχασαν παιδί ηλικίας 5 ετών μέσα σε αυτό.

Το σχολικό μετέφερε το παιδί από το σπίτι του στο σχολείο και εντοπίστηκε  περίπου 6,5 ώρες μετά, στις 2μμ να κοιμάται στις πίσω θέσεις του οχήματος. 

Οδηγός και συνοδός, αναζητήθηκαν στα πλαίσια του αυτοφώρου αλλά δεν εντοπίστηκαν.

Ο πατέρας του παιδιού που είναι ιατρός το εξέτασε και φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία του  ενώ οι γονείς επιρρίπτουν ευθύνες και στη διευθύντρια του νηπιαγωγείου,

που δεν έκανε καταμέτρηση για να διαπιστώσει ότι δεν είχαν πάει στο σχολείο με το λεωφορείο όλα τα παιδιά.  

Επίσης, όπως λένε οι γονείς σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό δεν είχε τραγική κατάληξη εξαιτίας της ωριμότητας που επέδειξε το παιδί αλλά και δεδομένου ότι η θερμοκρασία δεν ήταν πολύ υψηλή. 

Το παιδί, όπως φαίνεται, μόλις αντιλήφθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί ενώ άνοιξε και την πόρτα. Το σχολικό λεωφορείο όμως ήταν σταθμευμένο μακριά από το νηπιαγωγείο. Αντιλήφθηκε ότι δεν βρίσκεται κοντά σε κάποιο οικείο χώρο με αποτέλεσμα να ξαναμπεί μέσα στο σχολικό λεωφορείο, να φορέσει τη ζώνη του, να κάτσει στο κάθισμά του και να απασχοληθεί με ένα παιδικό βιβλίο. 

Related...Τεχνητή Νοημοσύνη: Το OpenAI αποκάλυψε το AI GPT-4o - Τι είναι και γιατί ξεσηκώνει αντιδράσειςΚαιρός: Έρχεται υποτροπικός αεροχείμαρος με υψηλές θερμοκρασίες και σκόνηΜε εξοπλισμό τύπου...Ghostbusters μπορεί να κυκλοφορούν σε λίγο καιρό οι βρετανοί αστυνομικοί
Keywords
Τυχαία Θέματα