Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Πακιστανού έξω από μπαρ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή με ένα νεκρό Πακιστανό έξω από μπαρ της Μυκόνου βλέπει το φως της δημοσιότητας. 

Οπως προκύπτει από τις εικόνες που αποκαλύπτει το mykonoslive.tv., το επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε μεθυσμένους Πακιστανούς και Ινδούς, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να χάσει τη ζωή του. Οι αστυνομικές αρχές του νησιού συνεχίζουν τις έρευνες με σκοπό την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του νησιού, όταν ομάδα μεθυσμένων Πακιστανών και Ινδών ξεκίνησαν την άγρια συμπλοκή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό δεν έχει σχέση με το κατάστημα. Τα άτομα που συνεπλάκησαν μένουν σε καταλύματα κοντά στο σημείο που έγινε ο καυγάς, ενώ αφορμή για το περιστατικό φέρεται να ήταν ένας τσακωμός που έγινε το πρωί μεταξύ των θυμάτων και ενός ομοεθνούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν κάνει περίπου 15 προσαγωγές και αναζητούν συγκεκριμένο πρόσωπο, με τους ελέγχους να είναι σαρωτικούς στο αεροδρόμιο και το λιμάνι του νησιού. Από τα άτομα που προσήχθησαν, κρατούνται ακόμη 7 άτομα για τη συμπλοκή και άλλα αδικήματα περί όπλων αλλοδαπών και ναρκωτικών.

Related...Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Νομική Σχολή για τη διάλυση κατάληψης (Εικόνες)Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Στο ψυχιατρείο η μητέρα της ΚυριακήςΘεσσαλονίκη: Σύλληψη κλέφτη που "άδειασε" χρηματοκιβώτιο εξασφαλίζοντας λεία μισού εκατομμυρίου
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μύκονος, Βίντεο, Πακιστανού,mykonos, vinteo, pakistanou