Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Στο ψυχιατρείο η μητέρα της Κυριακής

.

Νέες πληροφορίες βγήκαν στη δημοσιότητα για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους καθώς η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, νοσηλεύεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση σε ψυχιατρική κλινική.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Έλενα Τζούλη, παραχώρησε δηλώσεις στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σχολιάζοντας πως η μητέρα της 28χρονης της είπε πως μετά από το μνημόσυνο, θα βάλει τέλος στη ζωή της. Τότε μάλιστα η ίδια κάλεσε τον ψυχίατρο που έκρινε απαραίτητη τη νοσηλεία της.

«Μίλησα

μαζί της και μου είπε “επειδή μου το ζητάς και για την κόρη μου, να μπω, αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τι θα κάνω μετά”. Προσπάθησα μέσω της θρησκείας να την απαλύνω, λέγοντάς της ότι “η θρησκεία δεν δέχεται την αυτοχειρία και δεν θα συναντήσεις ποτέ την ψυχούλα της κόρης σου”», είπε η δικηγόρος και πρόσθεσε ότι «ο υπουργός Υγείας παρενέβη για να παρακαμφθούν οι διαδικασίες και να εισαχθεί στο δημόσιο νοσοκομείο».

Η δικηγόρος μάλιστα αποκάλυψε πως η μητέρα της Κυριακής βλέπει συνέχεια τα βίντεο με τη δολοφονία του παιδιού της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και φωνάζει «Τρέξε, τρέξε», σαν να πρόκειται να αλλάξει η τραγωδία.

«Έχουν περάσει 40 μέρες και δεν έχει γίνει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ», δήλωσε η Έλενα Τζούλη, γνωστοποιώντας πως «αρνήθηκαν να μας δώσουν το πόρισμα της ΕΔΕ για τους αστυνομικούς».

Δολοφονία στους Αγ. Αναργύρους: Πού βρίσκεται σήμερα ο γυναικοκτόνος

Από την άλλη πλευρά, ο γυναικοκτόνος «παραμένει κρατούμενος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, σε ευνοϊκές συνθήκες, ενώ οι ψυχίατροι αποφάνθηκαν ότι δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας».

«Ακόμη δεν έχει επιτραπεί η είσοδος στον πραγματογνώμονα, για να τον εξετάσει. Εδόθη ο χρόνος στον δράστη, να τον δει κατ’ ιδίαν και να τον «δασκαλέψει».

«Αύριο το πρωί θα ζητηθεί η παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. Τέλος τα παιχνίδια», κατέληξε η Έλενα Τζούλη.

Related...Γυναικοκτονία - Αγ. Ανάργυροι: Βαρύτατες ευθύνες στους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεσηΑγιοι Ανάργυροι: Στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο γυναικοκτόνοςΑγιοι Ανάργυροι: Ο φρουρός του ΑΤ κοιτούσε τον 39χρονο να μαχαιρώνει για 5η φορά την Κυριακή
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Αγίους Αναργύρους, Κυριακής,gynaikoktonia, agious anargyrous, kyriakis