Sean «Diddy» Combs: Η πρώτη αντίδραση του ράπερ μετά το βίντεο που χτυπά με μανία την πρώην του – «Λυπάμαι, αισθάνομαι αηδιασμένος»

Ο Sean «Diddy» Combs ζήτησε συγγνώμη την Κυριακή (19/5) για την επίθεση στην τότε κοπέλα του, Κάσι Βεντούρα, το 2016 κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχαν και ταιριάζει με τους ισχυρισμούς της στην αγωγή που κατέθεσε τον Νοέμβριο.

Η συγγνώμη του ράπερ ήρθε δύο ημέρες αφότου το CNN δημοσίευσε βίντεο από κλειστό κύκλωμα με κάμερες σε ξενοδοχείο στο οποίο ο Combs φαινόταν να αρπάζει, να σπρώχνει, να σέρνει και να κλωτσά τη Βεντούρα.

«Η συμπεριφορά μου σε αυτό το βίντεο είναι αδικαιολόγητη. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου

σε αυτό το βίντεο», είπε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram.

«Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα. Αισθάνομαι αηδιασμένος τώρα», πρόσθεσε. «Πήγα και ζήτησα επαγγελματική βοήθεια. Ξεκίνησα να πάω σε θεραπεία, να πάω για αποκατάσταση. Έπρεπε να ζητήσω από τον Θεό το έλεος και τη χάρη του. Λυπάμαι πολύ. Αλλά δεσμεύομαι να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. Δεν ζητάω συγχώρεση. Λυπάμαι πραγματικά».

Ο Combs είχε προηγουμένως αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Βεντούρα ότι της είχε επιτεθεί.

Τι δείχνει το βίντεο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOVE (@diddy)

Τα πλάνα έχουν ημερομηνία 5 Μαρτίου 2016 και σύμφωνα με την καταγγελία της Βεντούρα, συνέβη στο κλειστό- πλέον- InterContinental Hotel στο Century City του Λος Άντζελες.

Στο βίντεο, η Βεντούρα βγαίνει από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και περπατά προς το ασανσέρ. Ο Combs, κρατώντας μια πετσέτα γύρω από τη μέση του, τρέχει στον διάδρομο πίσω από τη Βεντούρα. Την πιάνει από τον λαιμό και την πετάει στο πάτωμα. Κρατώντας ακόμα την πετσέτα του με το ένα χέρι, γυρίζει να την κλωτσήσει, όπως δείχνει το βίντεο.

Καθώς η Βεντούρα είναι στο έδαφος, ο Combs παίρνει το πορτοφόλι και μια βαλίτσα από το πάτωμα ενώ αμέσως μετά γυρίζει και κλωτσάει ξανά τη Βεντούρα καθώς εκείνη παραμένει ακίνητη στο πάτωμα. Μεταξύ των δύο χτυπημάτων περνούν περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το βίντεο. Στη συνέχεια σέρνει για λίγο τη Ventura από το φούτερ της προς ένα δωμάτιο.

Το σκληρό βίντεο της επίθεσης:

Δευτερόλεπτα αργότερα, κάθεται σε μια καρέκλα, αρπάζει ένα αντικείμενο από το τραπέζι και το πετάει με δύναμη προς τη Βεντούρα. Ο Combs φαίνεται να απομακρύνεται και μετά στρίβει προς την Ventura για άλλη μια φορά όταν ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και κάποιος φαίνεται να βγαίνει.

Η Βεντούρα, η οποία κατέληξε σε μια άγνωστη συμφωνία με τον Combs, αρνήθηκε να σχολιάσει το βίντεο που δημοσίευσε το CNN.

Ο δικηγόρος της Βεντούρα, Ντάγκλας Χ. Γουίγκντορ, είπε: «Το συγκλονιστικό βίντεο επιβεβαίωσε περαιτέρω την ανησυχητική συμπεριφορά του Combs. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος που επέδειξε η κυρία Combs για να το αποκαλύψει».

Υπενθυμίζεται πως ο ράπερ αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση, σεξουαλική επίθεση, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της ενδοοικογενειακής βίας.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sean Diddy Combs, – Λυπάμαι,Sean Diddy Combs, – lypamai