Μπάρες βρώμης με κολοκύθα

Υλικά1 1/2 φλ. τσαγιού βρώμη1 1/2 φλ. τσαγιού πουρέ κολοκύθας1/4 φλ. τσαγιού σκούρα καστανή ζάχαρη1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ1 κ. γλ. αλεσμένη κανέλα1/2 κ. γλ. μοσχοκάρυδο1/2 κ. γλ. μπαχαρικό κολοκύθας1/2 κ. γλ. αλάτι1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος1 μεγάλο αυγό, ελαφρά χτυπημένο1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιαςΕκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθετήστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.

Βήμα 2

Ανακατέψτε τη βρώμη, την καστανή ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το μπαχαρικό κολοκύθας και το αλάτι σε ένα μπολ.

Βήμα

3

Ρίξτε την κρέμα γάλακτος, το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας στο κέντρο του μείγματος βρώμης και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 4

Προσθέστε την κολοκύθα στο μείγμα βρώμης και ανακατέψτε καλά. Αδειάστε το μείγμα κολοκύθας στην προετοιμασμένη φόρμα.

Βήμα 5

Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι μια οδοντογλυφίδα που εισάγετε στο κέντρο να βγαίνει καθαρή, 25 έως 30 λεπτά.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπάρες,bares