Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου.

Το πρωί της επομένης, η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, μίλησε στο «Happy Day» για την κατάσταση της υγείας του μουσικού, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. «Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» ανέφερε

η Άννα Σταθάκη.

Ρεπόρτερ του «Happy Day» που ήρθε σε επικοινωνία με τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα, περιέγραψε το πρώτο βράδυ του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα μετέφερε «ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό». Σε κάθε περίπτωση, οι γιατροί περιμένουν να περάσει ένα εικοσιτετράωρο, κάτι το οποίο επισήμανε και ο επιστήθιος φίλος του, Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει.

Δείτε το βίντεο

Λίγο μετά την είδηση για την περιπέτεια του Δημήτρη Σταρόβα, ο επίσης στενός φίλος και συνεργάτης του, Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στο T-live για τον καλλιτέχνη και εξέφρασε τη έκπληξή του για το δυσάρεστο γεγονός.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει, μιλούσαμε προχθές. Ο Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καλού ανθρώπου με τρομερή διάθεση για ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Όταν μιλήσαμε, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα».

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα